Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οριστικό: Άλλαξε σελίδα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ανακοινώνεται...

25 Μαΐου 2018 07:55
Οριστικό: Άλλαξε σελίδα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime» ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έδωσαν τα χέρια και απομένουν τα τυπικά για να αλλάξει και επίσημα σελίδα ο Παναθηναϊκός.

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ με τον Γιάννη Αλαφούζο στον ΣΚΑΪ και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime» οι δύο άνδρες έχουν δώσει τα χέρια!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως η συμφωνία Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ είναι γεγονός και απομένουν τα τυπικά, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα το deal και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αλλάξει χέρια.

Μάλιστα ο οικονομικός και νομικός έλεγχος δεν έδειξε κάτι που δεν γνώριζε ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας με αποτέλεσμα να επισπευσθεί η συμφωνία. Από εδώ και πέρα απομένουν οι λεπτομέρειες όπως οι υπογραφές, η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θα φέρει την εισροή των χρημάτων στην ομάδα και η συμπλήρωση του φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Το «κλέψιμο» των Μαχητών στο αγώνισμα, το έπαθλο των Διάσημων και το μαλλιοτράβηγμα στο συμβούλιο! (videos)

Γκραντ, παίκτης... βιτρίνα στην Ταϊλάνδη και γήπεδο

Μετά την επισημοποίηση του deal η ΠΑΕ θα περάσει στην πλευρά του Πιεμπονγκσάντ και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αβράαμ Γκραντ θα είναι εκείνος που θα έχει τη γενική εποπτεία της ομάδας, αλλά όχι από την Αθήνα.

Ο Ισραηλινός θα παίρνει τις αποφάσεις για όλα τα σημαντικά ζητήματα και στον πρώτο χρόνο θα προΐσταται των πάντων γύρω από την ομάδα.

Όσο για τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό, θα επανεκτιμηθεί η θέση του στο πλάνο από τη νέα διοίκηση δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα αναλάβει και επίσημα ρόλο τεχνικού διευθυντή. Παράλληλα ο Γκραντ φέρεται να έχει καλή άποψη για τον Γιώργο Δώνη, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο για τον νέο τεχνικό του τριφυλλιού.

Επίσης λόγω των μεταγραφικών περιορισμών η πλευρά του Ταϊλανδού φέρεται πως θα κινηθεί για μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 23 που θα κάνει... γκελ στην αγορά της πατρίδας του. Ο παίκτης πιθανότατα θα είναι επιθετικός, καθώς εκεί εντοπίζεται το μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα.

Τέλος για το γήπεδικό δεν έχει ξεκαθαριστεί κάτι. Ενδιαφέρον υπάρχει για τον Βοτανικό, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει συζήτηση για το Athens Alive. Αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα παραμένει και την επόμενη σεζόν στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share