Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Basket League: Πρώτο τζάμπολ στους ημιτελικούς!

Ματσάρες!

24 Μαΐου 2018 12:15
Basket League: Πρώτο τζάμπολ στους ημιτελικούς!

Πρεμιέρα στους ημιτελικούς στη Stoiximan.gr Basket League σήμερα, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Προμηθέα (18:00-Οtesport 7) και τον Παναθηναϊκό Superfoods να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:00-Οtesport 4)!

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η Stoiximan.gr Basket League, με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος να ρίχνονται στη... μάχη για την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Προμηθέα Πατρών (18:00-Cosmotesport 7), έχοντας τον τίτλο του… απόλυτου φαβορί, αλλά και έχοντας να αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Stoiximan.gr Basket League!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - βόμβα: Εμπλέκεται και δεύτερο ΙΧ στο τροχαίο της Μεταμόρφωσης!

Οι Πειραιώτες ψάχνουν μια πειστική εμφάνιση και το… 1-0 στη σειρά, ενώ μπορούν να υπολογίζουν κανονικά στον Κώστα Παπανικολάου. Παράλληλα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει ξανά στη διάθεσή του και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, προκειμένου ενδεχομένως να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής. Αντιθέτως, εκτός μάχης βρίσκονται και πάλι οι Κιμ Τιλί και Δημήτρης Αγραβάνης.

Οι Πατρινοί, στον αντίποδα, είδαν τον Λάνγκστον Χολ να επιστρέφει από τραυματισμό και, με «οδηγό» την παρουσία τους στο πρώτο ημίχρονο του πρόσφατου ματς των δυο ομάδων στο ΣΕΦ, θα επιδιώξουν να παρουσιαστούν εκ νέου ανταγωνιστικοί και… όπου βγάλει.

Δυο ώρες αργότερα, ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:00-Cosmotesport 4), με το μεν «τριφύλλι» να θέλει να διευρύνει το εντυπωσιακό 28-0 που «τρέχει» φέτος στο πρωτάθλημα και τον «δικέφαλο του Βορρά» να μπαίνει στη σειρά με… κεκτημένη ταχύτητα μετά τη... «σκούπα» επί της ΑΕΚ στην προηγούμενη φάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Μεταμόρφωση: Αλβανός ο οδηγός του ΙΧ που έπεσε σε στάση λεωφορείου!

Εξυπακούεται πως, ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την πρόκριση, ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και να περιμένει από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, για το 1-0…

Σε ότι αφορά στον ΠΑΟΚ, το μεγάλο πρόβλημα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου ακούει στο όνομα Απόλλωνας Τσόχλας, με τον έμπειρο γκαρντ να έχει υποστεί ρήξη χιαστού και να μην υπολογίζεται.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share