Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού Τσίπρα - Γιαννακόπουλου!

Τι συζητήθηκε;

23 Μαΐου 2018 09:04
Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού Τσίπρα - Γιαννακόπουλου!

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Σε καλό κλίμα η συνάντηση, κλειστά τα στόματα και νεότερα την Τετάρτη.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, με τον ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε ασφαλώς το πρότζεκτ του Athens Alive και η προοπτική υλοποίησης του συγκεκριμένου μεγαλεπίβολου εγχειρήματος, που είναι σε άμεση συνάρτηση με τη στέγαση όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού στην ευρύτερη περιοχή του ΟΑΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Την σκότωσα γιατί..." - Σοκάρει στην ομολογία του ο συζυγοκτόνος των Τρικάλων!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα ήταν θετικό και η συνάντηση πήγε καλά, δίχως ωστόσο να προκύπτει το παραμικρό επί της ουσίας (βλέπε συντελεστής δόμησης) από αμφότερες τις πλευρές.

Λέγεται μάλιστα ότι υπάρχει σχετική δέσμευση από τις δύο πλευρές, ενώ ως μέρα αποκαλύψεων ορίζεται η Τετάρτη οπότε και αναμένεται να υπάρξουν επίσημες τοποθετήσεις.

Αλεξάντερ: "Ολα πηγαίνουν καλά..."

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο εκπρόσωπος της «RedStone», Μαρκ Αλεξάντερ, μίλησε στον Sport-FM αμέσως μετά τη συνάντηση Τσίπρα-Γιαννακόπουλου και επιβεβαίωσε πως η συνομιλία των δύο ανδρών έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και πως τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά σε ό,τι αφορά την εξέλιξη και την υλοποίηση του Athens Alive.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι μέχρι την οριστική συμφωνία υπάρχει πολλή δουλειά ακόμη που πρέπει να γίνει, προσθέτοντας όμως πως η κατάσταση βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share