Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2021 ο Μάρκο Λιβάγια!

Ενεργοποεί την οψιόν!

21 Μαΐου 2018 22:36
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2021 ο Μάρκο Λιβάγια!

Η Ένωση ενημέρωσε επίσημα τη Λας Πάλμας ότι ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Μάρκο Λιβάγια.

Δικός της και... επίσημα! Παρότι τυπικά είχε προθεσμία έως τις 15 Ιουνίου, η ΑΕΚ απέστειλε σήμερα το απόγευμα έγγραφο στη Λας Πάλμας, με το οποίο την ενημέρωσε πως αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν για την αγορά του Μάρκο Λιβάγια. Όπως είχατε διαβάσει, επρόκειτο για μια απόφαση που είχε παρθεί εδώ και καιρό, έπειτα από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Κροάτης επιθετικός μέσα στη σεζόν και οι άνθρωποι της ομάδας είχαν προγραμματίσει να δρομολογήσουν τις εξελίξεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σεζόν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιά βοήθα: Το μοντέλο των Κολομβιανών που θα μας κερδίσει (εκτός αγωνιστικού χώρου) σήμερα στο Survivor! (photos)

Μάλιστα, η ενημέρωση της ΑΕΚ προς τη Λας Πάλμας αναφέρει ότι το 1,8 εκατ. ευρώ της ρήτρας θα καταβληθεί άμεσα στην ισπανική ομάδα, προκειμένου να μπει και τυπικά η σφραγίδα αυτής της αγοράς. Με την συγκεκριμένη εξέλιξη, ενεργοποιείται αυτόματα και το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Λιβάγια από το προηγούμενο καλοκαίρι, το οποίο προβλέπει απολαβές ύψους περίπου 700.000 ευρώ συν μπόνους για την επίτευξη στόχων.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share