Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός ή εξωτερικό για Κουρμπέλη!

Αρχηγός με τα όλα του!

21 Μαΐου 2018 08:57
Παναθηναϊκός ή εξωτερικό για Κουρμπέλη!

Το πλάνο του τριφυλλιού για τον αρχηγό του και η απαίτηση του Νταμπίζα για να επιστρέψει. Τι γίνεται με Μουνιέ, Δώνη, επιθετικό και Κάτσε.

Συγκεκριμένο είναι το σχέδιο του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και αυτό είναι κάτι που έχει ξεκαθαρίσει ο Νίκος Νταμπίζας στην υπάρχουσα διοίκηση του τριφυλλιού. Όπως αναφέρει η Livesport ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας έθεσε ως όρο για να επιστρέψει τη παραμονή του Κουρμπέλη, την οποία θεωρεί αναγκαία ενόψει της νέας σεζόν για πολλούς λόγους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Πέθανε πρωταγωνιστής από τα "Ίχνη"!

Επίσης ο Νταμπίζας είναι κάθετος ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να πουλήσει τον αρχηγό του σε άμεσο ανταγωνιστή, όσα και αν είναι τα οικονομικά προβλήματα. Βέβαια το κεφάλαιο εξωτερικό είναι άλλη υπόθεση και οι πράσινοι δεν θα στερήσουν την ευκαιρία στον Κουρμπέλη αν του δοθεί και επιθυμεί και ο ίδιος.

Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει στη παρούσα φάση, αλλά οι πράσινοι έχουν ορίσει ως τιμή έναρξης για πρόταση από το εξωτερικό στα τρία εκατ. ευρώ.

Από εκεί και έπειτα στο θέμα των ανανεώσεων ο Χρήστος Δώνης είναι μια ανάσα από την παραμονή, ενώ με τον Μουνιέ θα γίνουν διαπραγματεύσεις για να μειωθεί το συμβόλαιο του και να παραμείνει. Τέλος όσον αφορά στον Κάτσε το τριφύλλι θα ήθελε τη παραμονή του, αλλά με τις υπάρχουσες συνθήκες υπάρχει ο περιορισμός μεταγραφών και αποτελεί προτεραιότητα ο επιθετικός.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share