Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κοντά στην ΑΕΚ!

Δείτε ποιος είναι...

19 Μαΐου 2018 14:36
Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κοντά στην ΑΕΚ!

Η... αρπαγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον Ολυμπιακό έχει ενοχλήσει πολύ τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ας μην το λένε... Ένα βασικό στέλεχος της ομάδας και ο MVP στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όχι μόνο αποχώρησε, αλλά θα ενισχύσει έναν από τους αντιπάλους της Ένωσης και διεκδικητή του τίτλου.

Έτσι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έτοιμος για... αντίποινα, αφού έχει βάλει στο μάτι διεθνή Έλληνα πδοσφαιριστής, που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και μάλιστα βγήκε από τα φυτώρια της πειραιώτικης ομάδας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Φετφατζίδη που αγωνίζεται από το 2015 στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Αχλί! Είναι ένας παίκτης βέβαια, για τον οποίο απαιτείται ένα μεγάλο συμβόλαιο. Αρκετά χαμηλότερο από τις τεράστιες αποδοχές που απολάμβανε στη Σαουδική Αραβία, αλλά επίσης και ιδιαίτερα υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα της Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Οι παίκτες αναγκάζονται να ενωθούν! Η εξέλιξη που φέρνει τα πάνω κάτω!

Για την ΑΕΚ, συμβόλαιο για Έλληνα μεγαλύτερο από αυτό των 600.000 ευρώ το χρόνο που εξασφάλισε ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, δεν θα δοθεί. Δεν είναι δυνατόν να διαταραχθούν αρχές και ισορροπίες. Ωστόσο μπορεί να είναι κοντινό σε αυτό...

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share