Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγινε το πρώτο βήμα για το Athens Alive! Συνάντηση Τσίπρα-Γιαννακόπουλου

Ραγδαίες εξελίξεις!

17 Μαΐου 2018 11:21
Έγινε το πρώτο βήμα για το Athens Alive! Συνάντηση Τσίπρα-Γιαννακόπουλου

Άμεσα αναμένεται να κριθεί η τύχη του πρότζεκτ του «Athens Alive» στο ΟΑΚΑ καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συμπαίκτες του από το εξωτερικό πιέζουν την ελληνική κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του άμεσου συνεργάτης του dpg, Σταύρου Κωνσταντινίδη με τον υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη. Εκεί αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και οι τρόποι που μπορεί να επιτευχθεί το έργο. Ο Κωνσταντινίδης κατέστησε σαφές για άλλη μια φορά τη θέση του κονσόρτσιουμ, ότι πρέπει η υλοποίηση να αφορά όλο το ΟΑΚΑ και όχι κομμάτια αυτού.

Από την πλευρά της κυβέρνησης τονίζεται ότι θα ήταν ιδανικό αυτό το σενάριο, αλλά το ζήτημα είναι αν μπορεί να γίνει. Με λίγα λόγια η Πολιτεία θέλει να προχωρήσει το πρότζεκτ αλλά φοβούνται ότι κάτι τέτοιο δεν θα περάσει από το ΣτΕ. Έτσι ζητούν από το κονσόρτσιουμ να συνεχίσουν τις οικονομοτεχνικές μελέτες για να μπορούν να συζητηθούν και οι υλοποιήσιμες εναλλακτικές λύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Σύμφωνα με την Livesport πολλά θα κριθούν στη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που θα γίνει άμεσα. Σε αυτή τη συνάντηση θα ξεκαθαριστεί από τον κ. Τσίπρα τι μπορεί να δώσει η κυβέρνηση και αν βρίσκονται κοντά τα «θέλω» των δύο πλευρών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συνάντηση θα καθοριστεί από το βαρύ πρόγραμμα του πρωθυπουργού. Πάντως υπάρχει μια φημολογία που θέλει τους δύο άνδρες να συναντιούνται ακόμη και σήμερα και να συμμετέχει σε αυτή και ο Μαρκ Αλεξάντερ της Red Stone.

Πρόθεση των ανθρώπων του Athens Alive είναι να ασχοληθούν με το τριφύλλι, είτε ως βασικοί Μέτοχοι, είτε ως συμπαίκτες της Pan Asia.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share