Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ξεκίνησε ο έλεγχος της Panasia στον Παναθηναϊκό

Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας...

14 Μαΐου 2018 18:08
Ξεκίνησε ο έλεγχος της Panasia στον Παναθηναϊκό

Με καθυστέρηση που δεν βοηθά καθόλου την κατάσταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη Δευτέρα ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της εταιρίας από την Panasia. Ο έλεγχος θα κρατήσει περίπου έναν μήνα και από τα αποτελέσματά του θα εξαρτηθεί το αν θα ολοκληρωθεί το deal του Γιάννη Αλαφούζου με το fund που εκπροσωπεί ο Παϊρόι Πιενκγπονσάντ. Ένα fund που μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει επίσημα ποιοι άνθρωποι το χρηματοδοτούν.

Ο Ταϊλανδός αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη του μήνα για επαφές με τον μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού» και συζητήσεις με πολιτικούς και επιχειρηματικούς φορείς, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες! Η σαρωτική Ροδάνθη, η αλλαγή στις ομάδες και η μεταφορά του Αγόρου στο νοσοκομείο!

Από κει και πέρα, στο «πράσινο στρατόπεδο» περιμένουν την αντίδραση της Panasia με την ολοκλήρωση του ελέγχου και η μπάλα παραμένει χαμηλά. Σε γενικές γραμμές άπαντες είναι απόλυτα συγκρατημένοι ενώ στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ θεωρούν πως οι πιθανότητες να... γίνει η δουλειά είναι μοιρασμένες.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share