Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν;

Ηχηρές αποχωρήσεις!

7 Μαΐου 2018 19:07
Ολυμπιακός: Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν;

Μετά το τέλος μιας άσχημης χρονιάς για τον Ολυμπιακό, το ρόστερ της ομάδας θα αλλάξει ριζικά, σε σημεία ρεκόρ, καθώς ελάχιστοι είναι αυτοί που θα μείνουν. Ήδη οι Οφόε και Σεμπά έχουν «τελειώσει» για την ομάδα, πολύ πριν τελειώσει η σεζόν.

Χρήση οψιόν αγοράς δεν θα γίνει για τον Μιραλάς, του όποιου την Παρασκευή έγινε διακοπή του δανεισμού του και επιστρέφει στην Έβερτον προς αναζήτηση νέας ομάδας, ενώ και η τετραετής θητεία του Μποτία παίρνει οριστικά τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 3: Κλείδωσε και με... απίστευτες αλλαγές! Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν θα αλλάξει!

Από εκεί και πέρα, σίγουρη θεωρείται και η αποχώρηση των Ζιλέ, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Μάρτινς, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, μάλλον και του Προτό, παρόλο που είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος.

Ακόμη και του Μάρκο Μάριν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει, καθώς δείχνει και ο ίδιος να το επιθυμεί, ενώ αν έρθει μια καλή πρόταση για τον Φορτούνη, ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ούτε ο Ρομαό έχει σίγουρη την παραμονή του, αν και δεν υπάρχουν γενικότερα παράπονα για την παρουσία του.

Ως εκ τούτου, ελάχιστοι είναι αυτοί που φαίνεται να την γλιτώνουν, όπως οι Ένγκελς, Σισέ, Ταχτσίδης, Κούτρης, οι νέοι φυσικά όπως οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Νικολάου, Βρουσάι, και παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, τον οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει, αλλά θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους.

Τέλος, ούτε ο Χρήστος Κόντης αναμένεται να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει από κάποιο άλλο πόστο. Θα αποχωρήσει προς αναζήτηση άλλου σταθμού στην καριέρα του.

Αύριο Τρίτη 8/5 θα παρουσιαστεί ο νέος προπονητής, Πέδρο Μαρτίνς, του οποίου εκλεκτός είναι ο Ζοέλ Ταγκό, ο 24χρονος επιθετικός της Κρουζέιρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο σοκ: 16χρονη έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας για να τραβήξει selfie και πέθανε δευτερόλεπτα μετά (Photo)

Μετά και τη χθεσινή βαριά ήττα του Ολυμπιακού (0-3) από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν σε έξαλλη κατάσταση για την κακή εμφάνιση της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν κάνετε ούτε για χαρτί υγείας στον Ρέντη».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share