Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια!

Άνοιξαν όλες οι θύρες

22 Απριλίου 2018 18:34
Η φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια!

Μέρα γιορτής, μέρα χαράς η σημερινή για όλους τους φίλους της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση απέχει μόλις ένα βαθμό από το εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού τίτλου, επιστρέφοντας στην κορυφή μετά από 24 ολόκληρα χρόνια…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φως στο τούνελ: Εξέλιξη σοκ με τον 32χρονο αγνοούμενο! Βρέθηκαν τα ρούχα του σε βουνό στο Άργος...

Όλα αυτά βέβαια θα ισχύσουν στην περίπτωση που δεν προκύψει κάποια τρελή ανατροπή από την Επιτροπή Εφέσεων, όπου υπενθυμίζουμε εκκρεμεί (εδώ και πάρα πολύ καιρό η σχετική απόφαση που αφορά το περιβόητο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ).

Από το μακρινό 1994 και την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είχαν να πανηγυρίσουν οι Ενωσίτες οι οποίοι από πολύ νωρίς έχουν αρχίσει τους… πανηγυρισμούς στις γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας (περνώντας και μια απαραίτητη βόλτα από το εργοτάξιο της «Αγιά Σοφιάς») και η γιορτή από τις 16:00 και μετά έχει μεταφερθεί εντός και εκτός Ολυμπιακού Σταδίου.

Κι είναι τέτοια η τρέλα του κόσμου της ΑΕΚ, που καταφθάνει με όλα τα μέσα απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, που αποφασίστηκε να ανοίξουν όλες οι θύρες για να μπορέσει να φιλοξενηθεί το κιτρινόμαυρο ποτάμι. Κι η πρώτη έκρηξη ήρθε στις 17:30 όταν έφτασε το λεωφορείο της αποστολής με την ιαχή "νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές" να δονεί την ατμόσφαιρα...

Κι η δεύτερη όταν οι παίκτες έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο match programme του αγώνα η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στους 11 προηγούμενους τίτλους της ομάδας όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική φωτογραφία.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share