Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ανακοινωση - φωτιά του Αλαφούζου: Τι θα γίνει τελικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού;

Πωλείται ή δεν πωλείται!

22 Απριλίου 2018 14:36
Ανακοινωση - φωτιά του Αλαφούζου: Τι θα γίνει τελικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού;

Τι αναφέρει σε νέα ανακοίνωση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για την πώληση της ΠΑΕ
Νέα ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση της πώλησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε το μεσημερί της Κυριακής ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σε αυτή υποστηρίζει ότι «αποδέχεται την πρόταση της Pan Asia Investments χωρίς περιστροφές» αλλά και ότι «θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί».

Η ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Αλαφούζου έχει ως εξής:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φως στο τούνελ: Εξέλιξη σοκ με τον 32χρονο αγνοούμενο! Βρέθηκαν τα ρούχα του σε βουνό στο Άργος...

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος από την αρχή των συζητήσεων με την Pan Asia Investments προσήλθε στο τραπέζι με καλή διάθεση και καλή πίστη. Έτσι θα συνεχίσει παρακάμπτοντας το γεγονός ότι αντί επίσημης απάντησης στην επιστολή αποδοχής του, διοχετεύθηκε στον τύπο δήλωση του δικηγόρου της Pan Asia Investments η οποία παραποιούσε τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου ως προς την δική του οικονομική συμμετοχή στην λύση των προβλημάτων του Παναθηναϊκού.

Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά σημειώνουμε τα εξής:

  1. Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος είναι ο μόνος που στηρίζει οικονομικά τον Παναθηναϊκό τα τελευταία έξι χρόνια και αυτό δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά η αλήθεια.
  2. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράγισε καρδιές ο επικήδειος της μητέρας του Αλέξανδρου Σταματιάδη: « Ήσουν το σωστό παράδειγμα της οικογένειας»

2. Κάνει αποδεκτή την πρόταση της Pan Asia Investments, χωρίς περιστροφές.

3. Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments –και το δηλώνει σήμερα δημοσίως- ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί.

4. Απομένει πλέον στην Pan Asia Investments να προσέλθει στην υλοποίηση της συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος πρέπει να γίνει σύμμαχος στην λύση του προβλήματος για το καλό του Παναθηναϊκού.

Πηγή: protothema.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share