Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Euroleague: «Κλειδώνει» το πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός

23 Μαρτίου 2018 14:44
Euroleague: «Κλειδώνει» το πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός

Νίκη που θα τον φέρει και μαθηματικά στο πλεονέκτημα έδρας στα play offs θέλει ο Ολυμπιακός απόψε υποδεχόμενος την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (21:00, Novasports 1).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μετά από δύο σερί ήττες να επιστρέψουν στο σωστό δρόμο και αυτή τη φορά θα είναι πιο… υποψιασμένοι, προκειμένου να μην την πατήσουν ξανά από αποκλεισμένη ομάδα, όπως συνέβη απέναντι στην Μπαρτσελόνα πριν μια εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of love- spoiler: Αυτοί είναι οι δυο αγαπημένοι παίκτες αυτής της εβδομάδας!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει και πάλι στον Κώστα Παπανικολάου, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης αισθάνεται καλύτερα και λογικά θα είναι διαθέσιμος.

Η Εφές είναι τελευταία και με… διαφορά στην Ευρωλίγκα, με ρεκόρ 6-21, μετρώντας έξι σερί ήττες και με τελευταία νίκη την 1η Φεβρουαρίου απέναντι στη Βαλένθια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Ποιοι θα πάρετε εκτάκτως γύρω στα 200 ευρώ επιπλέον στις 29 Μαρτίου;

Ωστόσο δεν πρόκειται να έρθει για τουρισμό και έδειξε τη δυναμική της προχθές, όταν έφτασε στα όριά της τη Χίμκι μέχρι τελικά να «λυγίσει» στο τέλος. Ο Ζόραν Ντράγκιτς παραμένει η μοναδική απουσία του Εργκίν Αταμάν.

Ο Ισπανός Μιγκέλ Πέρεθ, ο Μαυροβούνιος Μίλος Κόλιενσιτς και ο Γάλλος Μεντί Ντιφαλά ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διευθύνουν τον αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share