Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο ΠΑΟΚ "τελείωσε" τον Άρη στο φινάλε!

21 Μαρτίου 2018 21:16
Ο ΠΑΟΚ

Θριαμβευτής ΠΑΟΚ στο «Nick Gallis Hallis»!

Ο Δικέφαλος κόντρα σε κάθε προγνωστικό στο τέλος, όταν στα 2:43 πριν από τη λήξη βρέθηκε στο -7, εκμεταλλεύτηκε τις τάσεις αυτοχειρίας του Άρη και του «έκλεψε» μια σίγουρη νίκη, επικρατώντας με 66-65, βάζοντας τον συμπολίτη του σε πολύ μεγάλο κίνδυνο στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής όπως εξελίχθηκε το ματς, ήταν ο μέχρι και πέρυσι παίκτης του Άρη, Θοδωρής Ζάρας, που μέχρι την 4η περίοδο ήταν απών! Αν και αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από 7 λεπτά, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, αφού με δύο συνεχόμενες τρίποντες «βόμβες» διαμόρφωσε το 64-60 σε 65-66 πληγώνοντας τους «κίτρινους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ανάδρομος Ερμής στον Κριό: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (video)

Τρεις χαμένες βολές στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα από τον Τσαϊρέλη (δύο) και Αθηναίου (μία) και τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ στο τέλος από τον Άρη, επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να παραμείνει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού και χάρη στα τρίποντα του Ζάρα και ένα νωρίτερα του Γκος να πάρουν μια τρομερή νίκη.

Κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με 16 πόντους, ενώ στο τέλος «ξύπνησε» και ο Γκος (12π.) που πέτυχε επίσης ένα κρίσιμο τρίποντο και πήρε το ριμπάουντ που οδήγησε στο τελευταίο τρίποντο του Ζάρα.
Από την άλλη μεριά κορυφαίος για τον Άρη ήταν ο Αθηναίου (18π.), τον ακολούθησε ο Τσαϊρέλης (16π.), ωστόσο αμφότεροι δεν φάνηκαν ψύχραιμοι στις τελευταίες βολές ενώ καλή απόδοση είχε στο β’ ημίχρονο ο Μπελ (12π.). Σε ρηχά νερά ο Μποχωρίδης από τον οποίο ο Παναγιώτης Γιαννάκης περίμενε περισσότερα.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share