Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Πανιώνιος "κατάπιε" την ΑΕΚ!

18 Μαρτίου 2018 19:23
Ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, βρήκε μεγάλα σουτ από τον Μπράζελτον και επιβλήθηκε της κουρασμένης και άστοχης ΑΕΚ (71-69), κάνοντας βήμα... παραμονής!

O Πανιώνιος είναι ζωντανός στη μάχη της παραμονής! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, εκμεταλλεύτηκε πλήρως την κούραση, αλλά και την αστοχία της ΑΕΚ και πανηγύρισε μια πολύ σπουδαία νίκη.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου με τη νίκη αυτή έφτασε στο 5-14, την ίδια στιγμή που η Ένωση υποχώρησε στο 12-7, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί των έξι διαδοχικών νικών της στο πρωτάθλημα.

Αρκετά νευρικές και άστοχες οι ομάδες στα πρώτα λεπτά του αγώνας. Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει λύσεις από Τζέιμς και Λαρεντζάκη και πήρε τα ηνία (4-9, 5’). Ο Πανιώνιος προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, όμως η Ένωση είχε βρει ρυθμό με Τζέιμς και Χάρις (11-17, 8’). Κάμινγκς και Μπράζελτον έδωσαν... πνοή στον Πανιώνιο και μάζεψαν τη διαφορά στο φινάλε του δεκαλέπτου για το 15-17.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό έπαθλο (18/03) πολυτέλειας!

Πολύ δυνατά μπήκε στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος. Ο Κάμινγκςήταν μπροστάρης της προσπάθειας και το προβάδισμα άλλαξε χέρια (22-19, 12’). Ο Πανιώνιος είχε τον ενθουσιασμό και με τον Κάμινγκς να έχει βοήθειες από τον Κράβιτς η διαφορά αυξήθηκε (28-19, 15’). Ο Κέβιν Πάντερ έδωσε... πνοή στην επίθεση της ΑΕΚ και η διαφορά μειώθηκε (30-24, 19’). Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, όμως, είπε την τελευταία λέξη στο ημίχρονο, με τρίποντο, για το 33-24.

Η κατάσταση δεν άλλαζε, παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ βρήκε ρυθμό. Κι αυτό γιατί ο Πανιώνιος είχε τον ρυθμό με το μέρος του (41-32, 24’). Ο Μάνι Χάρις προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του και η Ένωση μείωσε (43-39, 26’). Ο Πανιώνιος όμως έβγαλε ενέργεια και ξεσήκωσε τον κόσμο του με Μπράζελτον και Σακελλαρίου, με τη διαφορά στους 14 πόντους (53-39, 28’). Ο Μάνι Χάρις με δικές του προσπάθειες μείωσε σε 53-43 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Ο Κέβιν Πάντερ μπήκε ζεστός στο τέταρτο δεκάλεπτο και με δικές του προσπάθειες μάζεψε τη διαφορά για την ΑΕΚ (56-51, 33’). Χάρις και Πάντερ πήραν προσπάθειες και η Ένωση μείωσε σακόμα περισσότερο (57-55, 35’). Ο Πανιώνιος είχε ηγέτη τον Μπράζελτον στα τελευταία λεπτά και ο Αμερικανός με ένα μεγάλο σουτ έφερε την ομάδα του σε θέση ισχύος (69-60, 39’). Η ΑΕΚ προσπάθησε να κάνει την ανατροπή με Πάντερ και Τζέιμς, όμως ο Πανιώνιος έδειξε χαρακτήρα και πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 33-24, 53-43, 71-69.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Γιατί αυτό τον μήνα θα μπει σε όλους σας 50% επιπλέον του μισθού στους λογαριασμούς σας!

Ο MVP: Μεγάλη εμφάνιση από τον Ταϊρόν Μπράζελτον. 24 πόντους πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν αυτός που ξεσήκωσε το κλειστό της οδού Αρτάκης με τα μεγάλα τρίποντα που πέτυχε.

Ο Σκληρός: Στο ντεμπούτο του ο Μαρκίθ Κάμινγκς φώναξε παρών, μετρώντας 14 πόντους και 6 ριμπάουντ, δίνοντας πολλές λύσεις στην ομάδα του.

Ο Αόρατος: Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος πέρασε και δεν... ακούμπησε από το κλειστό της Νέας Σμύρνης,

Ο Πεσμένος: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του, έχοντας 2 πόντους.

Η Στιγμή: Το εκπληκτικό κάρφωμα του Μαρκίθ Κάμινγκς, που κάρφωσε πάνω από τον Δημήτρη Μαυροειδή για το 26-19.

Η Γκέλα: Η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πολλά λάθη από την Ένωση και μόλις 7 πόντοι σε 10 αγωνιστικά λεπτά.

Η Διαιτησία: Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο οι διαιτητές δεν έκριναν την έκβαση του αγώνα σε κανένα σημείο.

Η Εξέδρα: Πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο κλειστό της οδού Αρτάκης από περίπου 2.000 φίλους της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share