Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η κλήρωση του Europa League στα προημιτελικά

16 Μαρτίου 2018 18:50
Η κλήρωση του Europa League στα προημιτελικά

Δεν έβγαλε το μεγάλο ματς η κλήρωση των προημιτελικών του Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης να δοκιμάζεται κόντρα στην Σπόρτινγκ στο πιο σημαντικό ζευγάρι.

Κόντρα στην Λειψία η Μαρσέιγ του Μήτρογλου, τον πρώτο λόγο για την πρόκριση οι Άρσεναλ και Λάτσιο κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σάλτσμπουργκ.

Το μεγάλο ζευγάρι στα προημιτελικά αποφεύχθηκε με τον δρόμο για τον τελικό να είναι ανοικτός για τα φαβορί. Παρόλα αυτά, η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε την πιο ζόρικη κλήρωση, αφού θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αντίθετα, η Άρσεναλ μετά την Μίλαν, θα έχει σαφώς πιο βατό έργο αφού κληρώθηκε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στα άλλα ζευγάρια, η Μαρσέιγ του δικού μας Κώστα Μήτρογλου, θα αντιμετωπίσει τη νέα δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου Λειψία, ενώ τέλος, η Λάτσιο έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην πρωταθλήτρια Αυστρία, Σάλτσμπουργκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή βόμβα! Από τον ΣΚΑΙ στο Epsilon! Ο λόγος για... Δείτε την ανακοίνωση του σταθμού!

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Λειψία – Μαρσέιγ
Άρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Λάτσιο - Σάλτσμπουργκ

Τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 5 Απριλίου και οι επαναληπτικοί για τις 12 του ίδιου μήνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στη Λυών.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share