Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Με ποινή υποβιβασμού απειλείται ο ΠΑΟΚ!

14 Μαρτίου 2018 12:11
Με ποινή υποβιβασμού απειλείται ο ΠΑΟΚ!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και στην ΠΑΕ για όσα έγιναν στην Τούμπα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο διακόπηκε στο 89ο λεπτό μετά την εισβολή στο γήπεδο του ισχυρού άνδρα του "Δικεφάλου του Βορρά".

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε μεταξύ άλλων με το άρθρο 19 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, όπου γίνεται λόγος μέχρι και για υποβιβασμό ομάδας, σε περίπτωση που υπάρχει εκφοβισμός και απειλές προς αξιωματούχους ενός αγώνα. Επίσης, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία έδρας και αφαίρεση βαθμών και ο Ιβάν Σαββίδης με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ως και πέντε χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που χάνει την ασυλία, ο πόλεμος και η μεγάλη "βόμβα" στους υποψήφιους!

Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής:

"Οποιοσδήποτε εμπίπτει στον παρόντα κώδικα ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από τρία (3) έως πέντε (5) έτη.

Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος:

α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές,

β. αφαίρεσης βαθμών και

γ. υποβιβασμός ομάδας".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου: Τα πρώτα πλάνα μέσα από το μαιευτήριο και ο πανευτυχής Φίλιππος Μιχόπουλος! (photos+video)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share