Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βόμβα: Διακόπτεται επ' αόριστον το πρωτάθλημα!

12 Μαρτίου 2018 07:39
Βόμβα: Διακόπτεται επ' αόριστον το πρωτάθλημα!

Η Ελλάδα διασύρεται διεθνώς μετά τα όσα έγιναν χθες στην Τούμπα, με τις φωτογραφίες της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας να κάνουν το γύρο του κόσμου. Η κυβέρνηση από χθες βράδυ εξέφρασε οργή και προβληματισμό, ενώ σήμερα κιόλας αναμένεται να πάρει αποφάσεις. Στελέχη της σχολίαζαν αργά το βράδυ της Κυριακής: «Πιάσαμε πάτο, πιο κάτω δεν έχει».

Όλα δείχνουν πως το πρωτάθλημα θα διακοπεί επ’ αόριστο, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί μετά τις επαφές που θα έχει εντός της ημέρας ο Γιώργος Βασιλειάδης με τον Βαγγέλη Γραμμένο και την UEFA. Ο υφυπουργός ασφαλώς δεν χρειάζεται την άδεια κανενός για να διακόψει το πρωτάθλημα, καθώς η κυβέρνηση έχει αυτή τη δυνατότητα σε ειδικές συνθήκες και δεν είναι αναγκαίο να συναινέσουν ούτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά ούτε και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία που έχει υπό εποπτεία το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 12 Μαρτίου;

Όπως είχε μεταδώσει από χθες βράδυ στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να είναι και η πιο ήπια από τις αποφάσεις που θα ληφθούν. Μπορεί να ληφθούν ακόμη πιο ακραίες αποφάσεις, με οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και αυτόβουλος αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share