Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα!

24 Φεβρουαρίου 2018 21:32
Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα!

Νέα νίκη, δεύτερη σερί, με καλή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό. Η Λαμία ζόρισε μόνο για ένα ημίχρονο το «Τριφύλλι», που στο δεύτερο με τέρματα των Μουνιέ και Ινσούα έφτασε στη νίκη με σκορ 2-0 στη Λεωφόρο.

Κακό το πρώτο 45λεπτο στο παιχνίδι. Οι πράσινοι έψαξαν το γρήγορο γκολ, όμως η ομάδα του Τεννέ ήταν καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν και δεν επέτρεψε να βρει ρυθμό το ματς. Έτσι, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς πολλές ευκαιρίες και το 0-0 να διατηρείται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram;

Νωρίς-νωρίς στο δεύτερο μέρος άνοιξε ο δρόμος της νίκης για την ομάδα του Ουζουνίδη, που βρήκε δίχτυα στο 48ο λεπτό με ψύχραιμο σουτ του Μουνιέ. Μετά το 1-0 όλα έγιναν εύκολα για τον Παναθηναϊκό που «σφράγισε» το τρίποντο στο 64’ με όμορφο τέρμα του Ινσούα. Οι πράσινοι είχαν καλή εικόνα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερη νίκη.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 30 βαθμούς και αύξησε τις ελπίδες του για πεντάδα, αφού πλησίασε στους δύο βαθμούς τον Πανιώνιο. Την επόμενη αγωνιστική οι πράσινοι παίζουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. «Ζόρια» για τη Λαμία, που έμεινε στους 20 βαθμούς.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share