Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει brand το «Greek Freak» - Ετοιμάζει ρούχα και τσάντες!

21 Φεβρουαρίου 2018 13:00
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει brand το «Greek Freak» - Ετοιμάζει ρούχα και τσάντες!

Το ψευδώνυμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με το οποίο έγινε διάσημος στις ΗΠΑ, σύντομα θα μπορεί να το δει κανείς σε σακίδια, μπλούζες και άλλα αναμνηστικά.

Το γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των ΗΠΑ, την περασμένη εβδομάδα ενέκρινε ένα εμπορικό σήμα για το «Greek Freak», το ψευδώνυμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, παίκτη των Buck.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο Βρεττού: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που το άσπρο βαν χτυπάει το αμάξι του τραγουδιστή! Στην δημοσιότητα το αρχείο από τις κάμερες ασφαλείας! (video)

Την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος παρατήρησε ο Τζος Γκέρμπεν, δικηγόρος εμπορικών σημάτων της Ουάσινγκτον και το τουίταρε, ενώ δημοσίευσε και το σχετικό έγγραφο με την άδεια να δίνεται στον Γιάννη στις 13 Φεβρουαρίου.

Το ομοσπονδιακό έγγραφο για το εμπορικό σήμα υποδεικνύει πως η αίτηση κατατέθηκε στις 30 Μαΐου 2014 και πρόκειται για χρήση σε σακίδια, καθώς και «πουκάμισα, μπλουζάκια, μπλούζες με κουκούλα, κάλτσες, σορτς, ζακέτες και καπέλα» αναφέρει το έγγραφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Οι Μαχητές έδωσαν υποψήφια την... κλίκα και το Twitter ξεσαλώνει! "Αυτό και αν είναι δίλημμα!"

Πέρυσι, ο Αντετοκούνμπο ανανέωσε τη συμφωνία του με τη Nike, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα που παρέμενε χωρίς κάποιον συγκεκριμένο χορηγό. Η συμφωνία για τα αθλητικά παπούτσια μπορεί να ανήλθε στα 7 εκατομμύρια δολάρια ανά σεζόν και πιθανότατα έως και 10 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, όπως ανέφερε ο Ματ Βελάσκεθ του περιοδικού «Journal Sentinel» τον Σεπτέμβριο.


Πηγή:iefimerida.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share