Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ένας Ατρόμητος σκέτη... απόλαυση!

17 Φεβρουαρίου 2018 20:10
Ένας Ατρόμητος σκέτη... απόλαυση!

Οι Περιστεριώτες έδειξαν ότι δεν συμβιβάζονται ούτε με τη... σχεδόν εξασφαλισμένη 4η θέση και με buzzer beater του Χατζηισαΐα στο 91', πήρε μεγάλη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 1-0 και πέρασε 3ος από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό έχει επιβληθεί τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, που ο Αστέρας κατάφερε να κυριαρχήσει μόνο στα... σημεία στο β' μισό του 45λέπτου, μπήκε καλύτερα στο β' μέρος, έψαξε πιο ζωηρά το γκολ συγκριτικά με τους ακίνδυνους σε αυτό το χρονικό διάστημα γηπεδούχους και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: «Διώξτε τους από εδώ!» - Τα κορίτσια ξεφτίλισαν τους άντρες του σπιτιού: «Ο κόσμος βλέπει... » (Video)

Από κόρνερ του Γιαννούλη, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ακούμπησε την μπάλα όσο έπρεπε για να τη στείλει στα δίχτυα του Αθανασιάδη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0, που «εκτόξευσε» τον Ατρόμητο. Συγκινητική στιγμή η αφιέρωση του γκολ από τον Χατζηισαΐα στον πατέρα του, που τον έχασε πέρυσι, δείχνοντας τον ουρανό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος έκανε το απόλυτο κόντρα στον Αστέρα σε 4 αναμετρήσεις, μετρώντας 4 νίκες, όλες με 1-0!

Πώς έπαιξαν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο θανατηφόρο τροχαίο σοκάρει το Πανελλήνιο: "Πάγωσαν" οι Αρχές μόλις είδαν ποιος ήταν ο νεκρός! (photos)

Χωρίς εκπλήξεις ο Σάββας Παντελίδης στη σύνθεση της ομάδας του, καθώς προτίμησε το 4-2-3-1, με άκρως ελληνική αμυντική διάταξη (Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης), τους Μουνάφο, Ιγκλέσιας αμυντικά χαφ και τους Καλτσά, Τόνσο, Τσιλιανίδη, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μανιά.

Από την άλλη, ο Νταμίρ Κάναντι θέλησε να δώσει μια ανάσα στον ντεφορμέ Ντάουντα, βάζοντας τον Βασιλακάκη ως ψευτοεννιάρι, τους Ντιγκινί και Ουάρντα δίπλα τους στο 4-3-3 που επέλεξε και στην τριάδα του κέντρου τους Μάντσον, Μπουσούλατζιτς και Σάκιτς, με τον τελευταίο να έχει ειδική αποστολή την «εξολόθρευση» του Τόνσο.

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (74' Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (61' Ζααντί), Μανιάς (77' Δουβίκας).

Στον πάγκο: Τσιφτσής, Σελίν, Κώτσιρας, Ντουντού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στα σούπερ μάρκετ την Καθαρά Δευτέρα: Ποια αρνούνται να ανοίξουν και ποια θα λειτουργήσουν κανονικά;

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς (46' Ντάουντα), Μάντσον, Ντιγκινί (58' λ. τρ. Μπρούνο), Βασιλακάκης, Ουάρντα (94' Καρασαλίδης).

Στον πάγκο του Ατρόμητου: Μίρκοβιτς, Ούμπιδες, Νάτσος, Κωτσόπουλος

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης
Α’ βοηθός: Δημήτρης Τάτσης
Β’ βοηθός: Γεώργιος Πασχάλης
4ος: Γεώργιος Μπλάνας

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share