Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ντέρμπι τίτλου στο Φάληρο!

4 Φεβρουαρίου 2018 10:16
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ντέρμπι τίτλου στο Φάληρο!

Ακόμη ένα μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν οι Ελληνες φίλαθλοι το βράδυ της Κυριακής.

Στις 19:30 στο Καραϊσκάκη ο ΟΣΦΠ υποδέχεται την Ενωση σε ακόμη ένα ντέρμπι των δύο ομάδων, ενώ την Τετάρτη υπάρχει στο ΟΑΚΑ το μεταξύ τους ματς για την ρεβάνς του 0-0 στο Κύπελλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef - αποκλειστικό: Το ξαφνικό τέλος στο ριάλιτι που αλλάζει τα δεδομένα!

Όλους τους παίκτες που υπολογίζονται και είναι διαθέσιμοι επέλεξε ο Όσκαρ Γκαρθία στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30) για την 20η αγωνιστική. Ετοιμοπόλεμοι, όπως αναμενόταν, κρίθηκαν οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Λεονάρντο Κούτρης, που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Εκτός έμεινε μόνο οι Ίγκορ, Μαρτίνς και Βέργο. Στους 22 συμπεριλαμβάνονται και οι Εσάν Χατζισαφί και Σεμπά, αλλά και ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ Ίβουσιτς. Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ένας 25αρης και ένας 35αρης στεκόντουσαν στην άκρη της λίμνης και πέταξαν μέσα ..." - Αποκάλυψη - σοκ για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! (video)

Όλοι μέσα στην ΑΕΚ ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπήρχαν εκπλήξεις, με τον Ισπανό τεχνικό να παίρνει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές. Εκτός βρίσκεται ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος προφανώς και δεν είναι έτοιμος. Eκτός βρίσκεται, επίσης, ο τραυματίας Ούρος Τσόσιτς, όπως και οι Γιάννης Ανέστης, Άνταμ Τζανετόπουλος για λόγους τακτικής. Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share