Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κερδίζει την Λαμία και επανέρχεται στην κορυφή ο Ολυμπιακός!

15 Ιανουαρίου 2018 10:20
Κερδίζει την Λαμία και επανέρχεται στην κορυφή ο Ολυμπιακός!

Να κάνει… προσωρινή την παρουσία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League θέλει ο Ολυμπιακός. Στον αγώνα με τον οποίο απόψε ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Λαμία (19:30, Novasports 1) δίχως τίποτε άλλο στο μυαλό τους πέρα από τους τρεις βαθμούς.

Ο Όσκαρ Γκαρθία θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και θα παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του Μάριν, Φορτούνη και φυσικά Μιραλάς. Ζιλέ και Ρομαό θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Κούτρης και ο Φιγκέιρας θα καλύψουν αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα, με τους Ένγκελς και Νικολάου σε ρόλο στόπερ, ενώ γκολκίπερ θα είναι ο Προτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο στο "φως"! Δείτε τι έκανε η 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητο!

Εκτός πλάνων του Καταλανού προπονητή είναι οι τραυματίες Ελαμπντελαουί και Οφόε, καθώς και οι τιμωρημένοι Σισέ και Ταχτσίδης. Ο Γκαρθία πήρε 21 παίκτες μαζί του και πέρα από τους επικρατέστερους για την ενδεκάδα οι υπόλοιποι είναι οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μποτία, Τζούρτζεβιτς, Χατζισαφί, Ίγκορ, Μάρτινς, Πάρντο, Σεμπά και Βούκοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share