Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το δίδυμο «φωτιά» ξελάσπωσε την ΑΕΚ

14 Ιανουαρίου 2018 21:32
Το δίδυμο «φωτιά» ξελάσπωσε την ΑΕΚ

Λιβάγια και Αραούχο πήραν απ’το χέρι την ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ.

Οι Γιαννιώτες έβαλαν δύσκολα στην προβληματική Ένωση στο ΟΑΚΑ, όμως ο Κροάτης και ο Αργεντινός της χάρισαν τη νίκη 3-1 και την ανέβασαν και πάλι στην κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ στους 37. Ο Ολυμπιακός παίζει την Δευτέρα με τη Λαμία στο Καραϊκάκη κι εφόσον νικήσει θα ανέβει και πάλι πρώτος στους 38.

Με τις φωνές των ανθρώπων του «Άγιαξ της Ηπείρου» για πέναλτι του Τσιντώτα στον Μπετρά (11’) ξεκίνησε ουσιαστικά το ματς στο ΟΑΚΑ. Ο Στυλιάρας άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, σε μια φάση πολύ δύσκολη φάση όπου δεν είναι ξεκάθαρο αν ο γκολκίπερ της Ένωσης βρήκε τον αντίπαλό του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (12’) ο Λιβάγια με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, έπειτα από μεταβίβαση του Μοράν, άνοιξε το σκορ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα σύζυγο του Τζίμη Πανούση! Θα πάθετε πλάκα...

Ο ΠΑΣ κατάφερε να βρει απάντηση μετά την επιστροφή των δύο ομάδων για το δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Γαρουφαλιάς με ξερό σουτ έξω από την περιοχή ξεγέλασε τον Τσιντώτα (47’). Εξίσου γρήγορη, αλλά όχι και πειστική βάσει της εικόνας της, ήταν και η αντίδραση της ΑΕΚ. Ο Λιβάγια με εξαιρετικό τσίμπημα της μπάλας στο 52’ σέρβιρε στον Αραούχο το 2-1 και στο φινάλε 88’ ο Αργεντινός καθάρισε το «τρίποντο».

Με δέκα παίκτες για περίπου μισή ώρα αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι λόγω σωστής αποβολής του Σκόνδρα (61’) με δεύτερη κίτρινη. Πάντως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Πετράκη στάθηκε άψογα και η αλήθεια είναι πως άγχωσε αρκετά την ΑΕΚ, που δεν μπόρεσε να καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share