Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανάσα από την UEFA για τον Παναθηναϊκό!

12 Δεκεμβρίου 2017 19:54
Ανάσα από την UEFA για τον Παναθηναϊκό!

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό από την συνάντηση με τους εκπροσώπους της UEFA για το θέμα των χρεών. H αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έδωσε παράταση στους πράσινους για την εξόφληση των οφειλών τους μέχρι και την 1η Μαρτίου του 2018. Μάλιστα, θα έχουν την δυνατότητα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους και μέσω διακανονισμών.

Η αρχική πρόταση για την πράσινη ΠΑΕ ήταν η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τις 31 Ιανουρίου χωρίς διακανονισμό, διαφορετικά θα υπήρχε ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο και για διάστημα τριών ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικτό θανατηφόρο τροχαίο στην Παιανία: "Πάγωσαν" όλοι με την ταυτότητα του νεκρού!

Στον Παναθηναϊκό, που εκπροσωπήθηκε στη συγκεκριμένη συνάντηση από τους Αγησίλαο Τουμαζάτο (Γενικός Διευθυντής) και Άλκη Παπαντωνίου (Νομικός), είδαν με θετικό μάτι την συγκεκριμένη εξέλιξη αφού πλέον μεσολαβεί ένα διάστημα όπου η ομάδα με πωλήσεις παικτών μπορεί να βάλει χρήματα στα ταμεία της και να διευθετήσει σημαντικό μέρος των υποχρεώσεών της, ενώ παράλληλα θα έχει και το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share