Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λύγισε τον Πλατανιά ο Πανιώνιος!

9 Δεκεμβρίου 2017 19:43
Λύγισε τον Πλατανιά ο Πανιώνιος!

«Αλύγιστος» και στην κακή του μέρα ο Πανιώνιος!

Οι «κυανέρυθροι» τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στον ψυχωμένο Πλατανιά, ο οποίος πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι του στη φετινή Super League, αλλά η (αυστηρή) αποβολή του Κοροβέση στο 72' και το ολέθριο λάθος του Κοκκαλά, ο οποίος δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα στο φάουλ του Γεσίλ από 40 μέτρα, δέκα λεπτά αργότερα (82'), με τον Γκιοατά να παίρνει το «ριμπάουντ» και να σκοράρει, έφεραν το τελικό 2-1 στη Νέα Σμύρνη για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η "ταυτότητα" της νεκρής στο φρικτό τροχαίο της Αττικής Οδού! Ήταν μόλις...

Ο Σπιριντόνοβιτς, στο 29', άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ενσικουλού, στο 61', ισοφάρισαν οι Χανιώτες. Από μία τεράστια ευκαιρία είχε κάθε ομάδα στο 90' της αναμέτρησης!

Πρώτη εντός έδρας νίκη για τους «κυανέρυθρους» από τις 24 Σεπτεμβρίου(!) και την «τεσσάρα» επί της ΑΕΛ, ακολούθησαν, ωστόσο, τα τρία παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει για δεύτερη σερί αγωνιστική, μετά και το «διπλό» στη Λεωφόρο και να φτάνει τους 22 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον 4ο Ατρόμητο.

Καταδικαστική, πιθανότατα, η νέα ήττα για τον Πλατανιά, που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς και θα χρειαστεί όπως φαίνεται, ένα μικρό θαύμα, προκειμένου να παραμείνει στα «σαλόνια». Η εμφάνισή του, όμως, στη Νέα Σμύρνη αφήνει ένα παράθυρο αισιοδοξίας…

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share