Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Euroleague: Υποκλίνεται η "Βασίλισσα" και παραμένει στην κορυφή ο Ολυμπιακός!

8 Δεκεμβρίου 2017 09:44
Euroleague: Υποκλίνεται η

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Novasports 2HD) για την 11η αγωνιστική της Euroleague και αναζητά τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή. Επιστροφή στην Euroleague για Σπανούλη.

ο ομάδες που έχουν πληγωθεί αρκετά από τραυματισμούς θα τεθούν αντιμέτωπες στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Ο Ολυμπιακός του 8-2 θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης που προέρχεται από την ήττα με τον Ερυθρό Αστέρα και έχει μείνει στο 5-5.

Κίνητρο για τη νίκη έχουν και οι δύο, αφού ο μεν Ολυμπιακός θέλει το ροζ φύλλο που θα τον κρατήσει στην κορυφή παρέα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ οι Μαδριλένοι επιθυμούν να συνέλθουν μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και Ερυθρό Αστέρα στη Μαδρίτη, ώστε να πατήσουν καλύτερα στα πόδια τους εν όψει της συνέχειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1! Ο παίκτης που θα πάει σίγουρα στον τελικό

Για τους «ερυθρόλευκους» που έχουν τέσσερις σερί νίκες στη διοργάνωση θα κάνει... ευρωπαϊκό ντεμπούτο για φέτος ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ στις επάλξεις θα επιστρέψει ο Βαγγέλης Μάντζαρης που έχασε το ματς με τη Βαλένθια. Αντίθετα, εκτός θα είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης και αρκετά δύσκολο θεωρείται το να δώσει το «παρών» στο ματς ο, επίσης τραυματίας, Ιωάννης Παπαπέτρου.

Όσον αφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης, τα καλά νέα έχουν να κάνουν με την επιστροφή του Τζέφερι Τέιλορ, ενώ εκτός παραμένουν φυσικά οι Ράντολφ, Αγιόν, Γιουλ και Κούζμιτς. Και ο Ρούντι Φερνάντεθ ταλαιπωρήθηκε από ένα μικροπρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε για το παιχνίδι: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ καλή ομάδα. Ας μην ξεγελιόμαστε, η Ρεάλ όσες απουσίες κι αν έχει, είναι η Ρεάλ και είναι φαβορί να φτάσει στο Final Four. Έχει παίκτες που μπορούν να καλύψουν τα όποια κενά υπάρχουν και σίγουρα η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να παίξουμε με καρδιά και να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέστρεψε ξανά ο εφιάλτης για τον Μένιο Φουρθιώτη! Ο «δαίμονας» που τον «τρώει» από το παρελθόν και ο ρόλος του Σαββίδη!

Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Λάσο τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανταγωνιστικός και πιστός στο πλάνο που του δίνει αποτελέσματα. Πρόκειται για μία από τις top ομάδες της Ευρώπης και θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, να πάρουμε καλές αποφάσεις στην επίθεση και να αποφύγουμε τα λάθη».

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Ζαλγκίρις Κάουνας - Παναθηναϊκός 80-74
Μπάμπεργκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 76-92
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βαλένθια 94-91
Μπασκόνια - Ουνικάχα Μάλαγα 88-82
Αρμάνι Μιλάνο - Χίμκι 71-77
Ερυθρός Αστέρας - Εφές 20:00 (Novasports 3HD)
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 21:00 (Novasports 2HD)
Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε 22:00 (Novasports 3HD)

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share