Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ!

6 Δεκεμβρίου 2017 17:16
Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ!

Το πρώην ισχυρό αφεντικό της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari στην F1, ο Jean Todt, αποκάλυψε μόλις ότι ο Σουμάχερ «ακόμα παλεύει» να βγει νικητής από το τρομακτικό ατύχημα που είχε στο σκι και τον άφησε ανίκανο να μιλήσει ή να περπατήσει.

Ο Todt, που είναι πλέον πρόεδρος της World Automobile Federation (FIA), μίλησε κατασυγκινημένος για τον εφτά φορές πρωταθλητή της F1, ο οποίος περιλήφθηκε πρόσφατα στο Hall of Fame.

Σύμφωνα με την «Express», ο μεγαλοπαράγοντας του μηχανοκίνητου αθλητισμού είπε κατά τη διάρκεια του γεγονότος: «Μας λείπει ο Μάικλ. Είναι εδώ, ακόμα παλεύει. Η μάχη συνεχίζεται. Ο Μάικλ είναι κάποιος πολύ ξεχωριστός, κάποιος πολύ ξεχωριστός για τα μηχανοκίνητα σπορ. Είναι ξεχωριστός για μένα, είναι φίλος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νοmads - spoiler: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο! Ποιος κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας;

Όσο για τη μάνατζερ του Σουμάχερ, τη Sabine Kehm, τόνισε: «Όλοι ξέρουμε πως ο Μάικλ έπρεπε να είναι εδώ και είμαι σίγουρη πως θα το ήθελε πολύ. Είχε πάντα απόλυτο σεβασμό για όλους, θα ήταν πολύ υπερήφανος».

Όπως θυμόμαστε, ο Σουμάχερ υπέστη ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, όταν χτύπησε σε έναν βράχο κατεβαίνοντας με τα παγοπέδιλα τις Γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013. Ο πατέρας δύο παιδιών πέρασε έξι μήνες σε τεχνητό κώμα και υποβλήθηκε σε δύο εγχειρήσεις στο κεφάλι, αν και οι γιατροί συνέχισαν να χαρακτηρίζουν την περίπτωσή του «εξαιρετικά σοβαρή»…

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share