Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Ζητάει 500.000 ευρώ από την Ιντερνασιονάλ για Μολέδο ο Παναθηναϊκός»!

30 Νοεμβρίου 2017 16:30
«Ζητάει 500.000 ευρώ από την Ιντερνασιονάλ για Μολέδο ο Παναθηναϊκός»!

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο θέμα Μολέδο.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, "UOL", ο Παναθηναϊκός ζητάει από την Ιντερνασιονάλ (και οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα) 500.000 ευρώ, προκειμένου να συναινέσει στην αποχώρηση-πώληση του 30χρονου αμυντικού!

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται, επίσης, πως η «κολοράντο» προσπαθεί να τον αποκτήσει με λιγότερα λεφτά, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις τριημέρου από τον Κώστα Λεφάκη!

Ωστόσο, αφενός οι πληροφορίες αναφέρουν πως το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να πει το «ναι» σε τόσο μικρό ποσό και αφετέρου, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως η Ιντερνασιονάλ μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του συμβολαίου του Μολέδο, ώστε να επιστρέψει εκείνος στο Πόρτο Αλέγκρε.

Η στάση του Μολέδο, να θυμίσουμε, απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι κάτι περισσότερο από αντρίκεια, καθώς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή, για να κερδίσει την ελευθέρας του και μοιραία, να βάλει σε κίνδυνο τον σύλλογο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Όλα όσα θα δούμε σήμερα! Το σημερινό αγώνισμα και η αποχώρηση!

Αντίθετα, θα ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι», αν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου αλλάξει κάτι στο ιδιοκτησιακό! Αν δεν συμβεί αυτό, τότε ο μάνατζέρ του αναμένεται να φέρει τον Ιανουάριο αξιόλογη πρόταση, για να πωληθεί ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός (αφού είναι αδύνατο υπό τις υπάρχουσες συνθήκες να παραμείνει στην ομάδα).

Και αυτό, διότι ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό χωρίς η ομάδα να κερδίσει κάποιο οικονομικό αντίτιμο, παρά το γεγονός πως από τον Γενάρη θα είχε την ευκαιρία να υπογράψει όπου ήθελε, χωρίς να δώσει αναφορά σε κανέναν, δεδομένου πως το τρέχον συμβόλαιό του με τους «πράσινους εκπνέει το καλοκαίρι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share