Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οριστικό: Στον Άρη ο Μποχωρίδης!

30 Νοεμβρίου 2017 14:09
Οριστικό: Στον Άρη ο Μποχωρίδης!

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Λευτέρη Μποχωρίδη με τον Παναθηναϊκό Superfoods!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, ο Εξάστερος έφτασε σε συμφωνία με τον 23χρονο γκαρντ για τη λύση του συμβολαίου του, γεγονός που σημαίνει πως είναι, πλέον, θέμα ωρών να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη!

Αξίζει να σημειώσουμε, δε, πως οι δρόμοι του «τριφυλλιού» με τον Μποχωρίδη… χωρίζουν σε άριστο κλίμα, με την ευχή όλων, ο νεαρός να αναδείξει το μεγάλο ταλέντο του στην ομάδα της καρδιάς του, εκείνης που τον ανέδειξε και στην οποία αγωνίστηκε από το 2010 ως το 2014.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχάριστα: Νωρίτερα η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων! Δείτε πότε

Θυμίζουμε, η απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ και των συνεργατών του, να αποδεσμεύσουν τον παίκτη, προήλθε, αφενός λόγω της προτίμησης του Ισπανού τεχνικού στον Γιώργο Καλαϊτζάκη, ως τελευταίο παίκτη στην ιεραρχία των γκαρντ, και αφετέρου από τον ίδιο τον Μποχωρίδη, που ήθελε να φύγει, προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής και ενεργό αγωνιστικό ρόλο.

Άλλωστε, ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον νεαρό και αναμένεται να τον ρίξει άμεσα στα… βαθιά. Ο Μποχωρίδης μετρά μόλις δύο συμμετοχές και δέκα, συνολικά, λεπτά στη φετινή Α1!

Πλέον, αναμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις, τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από τον Άρη…

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share