Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ΝΒΑ: Μαγευτικός Giannis σάρωσε τους Κινγκς του Κουφού! (video)

29 Νοεμβρίου 2017 09:10
ΝΒΑ: Μαγευτικός Giannis σάρωσε τους Κινγκς του Κουφού! (video)

Εξαιρετικός σε ακόμη ένα παιχνίδι των Μπακς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη νίκη των Μπακς με 112-87 επί των Κινγκς στο Σακραμέντο.

Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» πέτυχε 32 πόντους, είχε 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα, προσφέροντας παράλληλα πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση από το γήπεδο ή το σπίτι τους.

Χαρακτηριστική φάση ήταν λίγο πριν από το τέλος της 3ης περιόδου, όταν ο διεθνής άσος δέχθηκε την ασίστ στο ύψος της γραμμής των βολών και με ντράιβ, στο καλάθι των γηπεδούχων, κάρφωσε χωρίς κανείς να μπορέσει να τον σταματήσει. Για τους ηττημένους αξίζει να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Παπαγιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοκτονία 16χρονου στην Αττική Οδό: Τι ανατριχιαστικό βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του μαθητή;

Εκτός από τον Giannis, από τα «ελάφια» ξεχώρισαν επίσης οι Έρικ Μπλέντδσο με 21 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα, και ο Κρις Μίντλετον με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Από την πλευρά των «βασιλιάδων», ο Κώστας Κουφός σημείωσε μόλις 2 πόντους, είχε 7 κλεψίματα και μία ασίστ. Πρώτα βιολιά από τους γηπεδούχους ήταν ο Γκάρετ Τεμπλ με 18 πόντους (2 ριμπάουντ), Μπάντι Χιλντ με 13 πόντους (2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο) και ο Σκαλ Λαμπισιέρ με 11 πόντους (6 ριμπάουντ).

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share