Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Champions League: Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό!

22 Νοεμβρίου 2017 10:46
Champions League: Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό!

Μόνο νίκη θέλει απόψε (21:45, ΕΡΤ 1, Cosmote Sport 2) ο Ολυμπιακός στη Λισαβόνα, κόντρα στη Σπόρτινγκ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Αν συμβεί αυτό, θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League, καθώς την τελευταία αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Γιουβέντους και οι Πορτογάλοι αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Στο πλευρό της ομάδας του Τάκη Λεμονή θα είναι 1.500 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στους παίκτες και να πετύχουν αυτόν τον μεγάλο στόχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνετρίβη αεροσκάφος! Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες!

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Προτό, που θα έχει μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ένγκελς και Κούτρη. Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Ρομαό, Ζιλέ και Ταχτσίδης, με τον Καρσελά και τον Φιγκέιρας στα πλάγια και τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή είναι επίσης οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Βούκοβιτς, Νικολάου, Μάριν, Οτζίτζα, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μπεν και Σεμπά. Εκτός έμειναν οι Εμενίκε και Ζντιέλαρ.

Στο στρατόπεδο της Σπόρτινγκ, ο Ζόρζε Ζέσους αναμένεται να επιλέξει τους Πατρίσιο, Πιτσίνι, Πίντο, Ματιέ, Κοεντράο, Καρβάλιο, Μπατάλια, Ζ. Μάρτινς, Φερνάντες, Μπ. Σεζαρ και Μπας Ντοστ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Friday: Τρελές προσφορές σε δημοφιλή smartphones! iPhone 7 και Samsung Galaxy S8 μέχρι και 400 ευρώ φθηνότερα!

Βαθμολογία
Μπαρτσελόνα 10 (7-1)
Γιουβέντους 7 (5-5)
Σπόρτινγκ 4 (5-6)
Ολυμπιακός 1 (3-8)

Η επόμενη (τελευταία) αγωνιστική (5 Δεκεμβρίου 2017)
Ολυμπιακός-Γιουβέντους
Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share