Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα!

20 Νοεμβρίου 2017 11:53
Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα!

Αποτέλεσμα με το οποίο θα βρεθούν στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας ψάχνουν απόψε ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος, στο παιχνίδι με το οποίο κλείνει η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1,).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τους τρεις βαθμούς για να πιάσουν την ΑΕΚ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Περιστεριώτες εκτός από το «τρίποντο» θα βρεθούν ξανά στην κορυφή (ισοβαθμώντας με την «Ένωση») και με μία ισοπαλία.

Και οι δύο προπονητές, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ντάμιρ Κάναντι, καλούνται να διαχειριστούν τις απουσίες που έχουν οι ομάδες τους εξαιτίας κυρίως προβλημάτων τραυματισμών και να αναπροσαρμόσουν σχετικά τα πλάνα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η θεία του 38χρονου οδηγού νταλίκας: "Έφεραν το πτώμα του μέσα σε..."

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει χωρίς τους τιμωρημένους Πέλκα, Σαμπράνο και Μπίσεσβαρ, τον ανέτοιμο Μυστακίδη και τον Λεβέκ που προέρχεται από τραυματισμό, ενώ εκτός έμεινε και ο Μαουρίσιο καθώς ο Ρουμάνος δεν ήθελε να ρισκάρει με την χρησιμοποίησή του ενδεχόμενη υποτροπή.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν χωρίς τους Χατζηισαΐα, Ουάρντα και Γιαννούλη (μετά από σχετική συμφωνία που υπάρχει στους δανεισμούς με τον ΠΑΟΚ) αλλά και τους Μανούσο προέκυψε πρόβλημα στο γόνατο) και Βασιλείου (που έχει ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής).

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Μακ, Κάμπος και Πρίγιοβιτς.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κυριακίδης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Ούμπιδες, Ντιγκινί και Ντάουντα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share