Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μπουρούσης!

18 Νοεμβρίου 2017 14:43
Αποκλειστικό: Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μπουρούσης!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να διανύει μια εξαιρετική περίοδο και να πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη στην Ευρωλίγκα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει αφήσει πίσω την μεταγραφική του ενίσχυση!

Πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν πως η μεγάλη "τρύπα" για τους πράσινους θα είναι η θέση "5", αφού ο Ιάν Βουγιούκας, μπορεί να προσφέρει λύσεις αλλά στα δύσκολα που έρχονται δύσκολα θα μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, ενώ ταυτόχρονα ο Ζακ Όγκαστ δείχνει πως δεν μπορεί να προσφέρει στο τοπ επίπεδο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Παγκόσμιο σοκ! Πέθανε θρύλος του αθλητισμού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν ξέχασε τον Γιάννη Μπουρούση, με τον διεθνή σέντερ να διατηρεί άψογες σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ φήμες θέλουν ανάμεσα στους δύο άνδρες να υπάρχει συμφωνία για επιστροφή του παίκτη στους Πρωταθλητές Ελλάδος μετά την περιπέτειά του στην Κίνα!

Τα χρήματα που έδιναν οι Κινέζοι στον Γιάννη Μπουρούση το καλοκαίρι ήταν πολλά, ενώ υψηλό ήταν και το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό! Επομένως από την μια ο Παναθηναϊκός γλίτωσε από ένα σημαντικό συμβόλαιο και από την άλλη ο παίκτης πήρε πολλά περισσότερα χρήματα για λίγους και μόνο μήνες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαρισμένη η showbiz: Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας του καλλιτεχνικού χώρου!

Η συμφωνία αυτή έφερε κερδισμένες και τις δύο πλευρές, ενώ το συμβόλαιο του Μπουρούση με τους Κινέζους ολοκληρώνεται το αργότερο μέχρι τον Φεβρουάριο, όταν και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στα βάθη της Ασίας! Δεν είναι λίγες και οι φήμες που θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει για την επιστροφή, μετά την περιπέτεια και τα "κέρδη" στην Ασία, πριν καν ανακοινωθεί το διαζύγιο!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που επιστρέψει ο Γιάννης Μπουρούση στον Παναθηναϊκό, δεν θα αποχωρεί κανείς από το φετινό ρόστερ, με τον Ίαν Βουγιούκα να συνεχίζει να δίνει τις βοήθειες του και τον Ζακ Όγκαστ να περιορίζεται περισσότερο στο ελληνικό πρωτάθλημα!

του Παναγιώτη Παπανικολάου

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share