Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παγκόσμιο υπόκλιση: Πρώτος σκόρερ αλλά και πιο εύστοχος παίκτης του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

13 Νοεμβρίου 2017 10:46
Παγκόσμιο υπόκλιση: Πρώτος σκόρερ αλλά και πιο εύστοχος παίκτης του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Μπορεί και… κανείς ή αν υπήρχε κάποιος θα τον πέρναγαν για “τρελό”. Κι όμως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ένα εκπληκτικό ξεκίνημα την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει βαλθεί να “τρελάνει” όχι μόνο εμάς, αλλά και ολόκληρο το NBA, το οποίο… παραμιλάει με τα όσα φοβερά και τρομερά κάνει πάνω στο παρκέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, από την Άντα Λεούση!

Αποτελεί τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς και τον άνθρωπο που προκαλεί…τρόμο στις αντίπαλες άμυνες, καθώς και πονοκέφαλο στους προπονητές που προσπαθούν άσκοπα τις περισσότερες φορές να βρουν τρόπο αναχαίτισης του.

Η εξαιρετική πορεία του δεν θα μπορούσε να μην αποτυπωθεί και στα στατιστικά, με αρκετούς πίνακες να περιέχουν το όνομα του στις παρυφές τους. Μάλιστα, όσον αφορά την λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ σε μέσο όρο μέχρι στιγμής την φετινή σεζόν, ξεκινά με Greek Freak.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και ακραία φαινόμενα!

Έπειτα από 12 αγωνιστικές, ο 22χρονος πόιντ φόργουορντ βρίσκεται στην πρώτη θέση των καλύτερων “μπόμπερ” του NBA, μπροστά από Τζέιμς Χάρντεν, Κρίσταπς Πορζίνγκις, Ντε Μάρκους Κάζινς και ΛεΜπρόν Τζέιμς, με αποτέλεσμα να οδηγεί την ομάδα του στο 6-6 ρεκόρ και να θέτει υποψηφιότητα για το βραβείο του MVP, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς.

Πηγή: eurohoops.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share