Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Πάτησε" την Κροατία αλλά είπε "αντίο" σαν Ελλάδα!

12 Νοεμβρίου 2017 23:39

Αντίο με ψηλά το κεφάλι για την Ελλάδα!

Η εθνική μας ήταν ξανά ΟΜΑΔΑ, δεν είχε καμία σχέση με αυτή του Ζάγκρεμπ και το πάλεψε όσο μπορούσε. Ωστόσο, έμεινε στο 0-0 με την Κροατία και σε συνδυασμό με την ήττα της στο πρώτο ματς με 4-1, έμεινε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Star! Η ιστορική αλλαγή που μας άφησε "άφωνους"!

Θετικότατη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο από την «γαλανόλευκη», ωστόσο της έλειψε το γκολ που δεν την έβαζε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Δεν πήρε ρίσκα η Κροατία, που έπαιξε ξεκάθαρα με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς, έχοντας προίκα το σκορ του πρώτου αγώνα.

Φοβερή εμφάνιση από Μανωλά και Σωκράτη, φάνηκε πόσο έλειψε ο πρώτος από το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ. Εξαιρετικός για ακόμη μια φορά ο Ζέκα που... κατάπιε πολλά χιλιόμετρα, θετικοί και οι Ρέτσος, Τοροσίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Σε άνδρα που έχει συγκλονίσει με την εξαφάνισή του το Πανελλήνιο και την Αγγελική Νικολούλη ανήκει το αλυσοδεμένο πτώμα στην Χαλκιδική!

Χάρμα οφθαλμών ο Πέρισιτς από την Κροατία που λίγο έλειψε στο 43ο λεπτό να σκοράρει με τρομερό μακρινό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Καρνέζη. Πολύ καλό παιχνίδι και από τους Μόντριτς, Μπρόζοβιτς που «έλυναν και έδεναν» στο κέντρο, δεν τους ακολούθησε σε απόδοση ο Ράκιτιτς που ήταν αρνητικός.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share