Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εθνική Ελλάδος: Για το θαύμα απέναντι στην Κροατία!

12 Νοεμβρίου 2017 09:16
Εθνική Ελλάδος: Για το θαύμα απέναντι στην Κροατία!

Το όνειρο της πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας μετατράπηκε σε… εφιάλτη μετά το «πρώτο ημίχρονο» των διπλών αναμετρήσεων με την Κροατία που βρήκε τους αντιπάλους μας να επικρατούν με 4-1.

Η Κροατία ήταν ευθύς εξ αρχής το μεγάλο φαβορί σ’ αυτή τη διπλή αναμέτρηση, αλλά το εύρος της ήττας κι ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε, ήταν… σοκαριστικές για την Εθνική ομάδα που δεν μπήκε σχεδόν ποτέ στο πνεύμα του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Κλειστά πολλά σχολεία στην Ελλάδα! Δείτε πότε και ποια

«Στο Ζάγκρεμπ τα κάναμε όλα λάθος… Ρεαλιστικά οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε», είπε χθες ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Βασίλης Τοροσίδης και δίνοντας πρώτος το καλό παράδειγμα, ξεκαθάρισε πως αν και δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, είναι διαθέσιμος για τον σημερινό αγώνα.

Λογικά ο Τοροσίδης μαζί με τον Μανωλά θα αλλάξουν κατά το ήμισυ την άμυνα μας (αντί των Μανιάτη, Παπαδόπουλου), ωστόσο δεν θα είναι οι μοναδικές αλλαγές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρή κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και... σκόνη!

Η Εθνική είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει το γκολ από το πρώτο δευτερόλεπτο, ο Σκίμπε παραδέχθηκε ότι θα παίξουμε πιο επιθετικά με τους Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλου να είναι υποψήφιοι για το βασικό σχήμα αγωνιζόμενοι στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής δίνοντας στηρίγματα σε Φορτούνη και Μήτρογλου.

Ένα ερώτημα έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Ζέκα στον άξονα, αλλά εδώ ο Τζιόλης έχει τον πρώτο λόγο έναντι των Ταχτσίδη, Κουρμπέλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστό το κέντρο της ΑΘήνας: Κοσμοσυρροή για τον 35ο Μαραθώνιο! Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στην Κροατία, όπως και στο πρώτο ματς, το ερωτηματικό είναι ο Μάντζουκιτς, με τη διαφορά όμως ότι ο Σλάβεν Ντάλιτς και οι παίκτες του έχουν πια το μαξιλαράκι από το 4-1 που τους επιτρέπει να είναι πιο άνετοι…

Ο φορ της Γιουβέντους δύσκολα θα είναι στο βασικό σχήμα, αφού προέρχεται από τραυματισμό και λογικά ο Ντάλις δεν θα έχει κάποια αλλαγή.

Πηγή: protothema.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share