Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Θάνατος στον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του. Να καούν στην κόλαση": Σάλος με το χυδαία πανό στο Καραϊσκάκη!

23 Οκτωβρίου 2017 09:26

Ένα χυδαίο πανό, με το οποίο εύχονταν... θάνατο στον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του, ανήρτησαν στο "Καραϊσκάκης" οπαδοί του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου οπαδοί του Ολυμπιακού σήκωσαν ένα αισχρό πανό με αποδέκτες τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του. Το πανό έπειτα από αίτημα του ΠΑΟΚ κατέβηκε πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, ενώ λίγο αργότερα ανέβηκε ξανά για λίγο πριν ξανακατέβει οριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 99% δεν μπορεί να βρει την γάτα στην φωτογραφία! Εσύ μπορείς;

Συγκεκριμένα, το πανό ανέγραφε στα ρωσικά: "Θάνατος στον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του. Να καούν στην κόλαση".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Κώστας Καραπαπάς κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τόνισε χαρακτηριστικά: "Εμείς δεν θέλουμε να υπάρχουν υβριστικά πανό για κανέναν στο γήπεδό μας. Εγώ δεν ξέρω ρωσικά. Ζήτησε ο ΠΑΟΚ να κατέβει το πανό αυτό και κατέβηκε. Ο κ. Μαρινάκης όμως έχει στοχοποιηθεί περισσότερο και από κάθε άλλον και πρώτος και όχι ο κ. Σαββίδης. Πρώτοι εμείς έχουμε στοχοποιηθεί τόσο. Δεν είδαμε τότε τόση ευαισθησία για τον κ. Μαρινάκη όπως τώρα για τον κ. Σαββίδη".

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share