Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παικτάρα: Ο Giannis διέλυσε τους Σέλτικς με 37 πόντους!

19 Οκτωβρίου 2017 09:36
Παικτάρα: Ο Giannis διέλυσε τους Σέλτικς με 37 πόντους!

Με άγριες διαθέσεις μπήκε στη φετινή σεζόν του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Δίνοντας μια φοβερή παράσταση στο πρώτο παιχνίδι των Μπακς, ο «Greek Freak» τους οδήγησε σε μια μεγάλη -όσο και εντυπωσιακή- νίκη μέσα στη Βοστώνη (108-100).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον Παναθηναϊκό: Στην εντατική μετά από ανακοπή καρδιάς παίκτης του συλλόγου!

Στη σκιά του σοκαριστικού τραυματισμού του Γκόρντον Χέιγουορντ (που έστειλε πάντως μήνυμα στους συμπαίκτες του μέσω video πριν την έναρξη) ο Giannis τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του.

Κι αυτό διότι αποδείχθηκε αδύνατο για τους Σέλτικς να τον περιορίσουν, με αποτέλεσμα το κοντέρ να γράψει ένα βαρβάτο double-double 37 πόντους (13/21δ., 0/1τρ., 11/13 βολές), 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Ενώ λοιπόν ο σταρ των Μπακς ταλαιπωρούσε τον Άαρον Μπέινς (καρφώνοντας με διαφορετικούς τρόπους μπροστά του) και είχε τη συμπαράσταση των Μπρόγκντον (19 πόντοι) και Μίντλετον (15 πόντοι), η ομάδα της Βοστώνης είχε σε μέτρια μέρα τον Ίρβινγκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Το Twitter ξεφτιλίζει και διώχνει την Μαντώ Γαστεράτου: "Ρόδα είναι και γυρίζει"!

Κι αφού ο «Uncle Drew» περιορίστηκε στους 12 πόντους (με πρώτο σκόρερ των Σέλτικς των Μπράουν που είχε 18), ήταν μάλλον φυσιολογικό το ξέσπασμα των «ελαφιών» στην τελευταία περίοδο που τους χάρισε και τη μεγάλη νίκη.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share