Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κληρώνει: Μαθαίνουμε τον αντίπαλό μας για τα μπαράζ του Μουντιάλ!

17 Οκτωβρίου 2017 08:22
Κληρώνει: Μαθαίνουμε τον αντίπαλό μας για τα μπαράζ του Μουντιάλ!

Η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπά σήμερα το μεσημέρι στη Ζυρίχη. Εκεί στις 15:00 πραγματοποιείται η κλήρωση για τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο από την ευρωπαϊκή ζώνη και η Εθνική θα μάθει τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες για να βρεθεί στα τελικά της Ρωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το απίστευτο καρφί του Αλεξάνδρου στον Μαυρίδη, η αδιανόητη κίνηση της Πηλιάκη και η παίκτρια που κατέρρευσε! (video)

Οι οκτώ καλύτερες δεύτερες ομάδες των προκριματικών στη ζώνη της UEFA χωρίστηκαν σε ισχυρές και αδύνατες βάσει της κατάταξής τους στη FIFA. Η Ελλάδα είναι στο δεύτερο γκρουπ, μαζί με Βόρεια Ιρλανδία, Σουηδία και Ιρλανδία, και θα τεθεί αντιμέτωπη με μία από τις δυνατές Ιταλία, Κροατία, Ελβετία και Δανία.

Επί της διαδικασίας, ένα μπαλάκι από τους ισχυρούς και ένα από τους αδυνάτους θα τοποθετούνται σε μία κληρωτίδα και η ομάδα που θα βγαίνει πρώτη από εκεί θα είναι γηπεδούχος σε κάθε ζεύγος. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 9-11 Νοεμβρίου και οι ρεβάνς 12-14 του μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέφτει η αυλαία στο οικογενειακό δράμα του Μαρκοπούλου! Κηδεύονται μαζί μάνα και κόρη

Η κλήρωση για τα τελικά του Μουντιάλ θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου στο Κρεμλίνο. Οι αγώνες της διοργάνωσης θα διεξαχθούν από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου. Ήδη είναι γνωστές οι 23 από τις 32 ομάδες που θα λάβουν μέρος στα τελικά και πρόκειται για τις Ρωσία, Βραζιλία, Ιράν, Ιαπωνία, Μεξικό, Βέλγιο, Νότιο Κορέα, Σαουδική Αραβία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Νιγηρία, Κόστα Ρίκα, Πολωνία, Αίγυπτο, Ισλανδία, Σερβία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ουρουγουάη, Αργεντινή, Κολομβία και Παναμά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share