Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ιστορική αλλαγή στο ΝΒΑ: Τέλος το Ανατολή - Δύση στο All Star Game!

4 Οκτωβρίου 2017 08:40
Ιστορική αλλαγή στο ΝΒΑ: Τέλος το Ανατολή - Δύση στο All Star Game!

Το All Star Game χρειαζόταν μια ανανέωση και το ΝΒΑ πήρε μια γενναία απόφαση καταργώντας το ιστορικό format με τον αγώνα Ανατολή-Δύση που ίσχυε από το 1951.

Πλέον οι δύο παίκτες που θα έρχονται πρώτοι σε ψήφους σε Ανατολή και Δύση θα επιλέγουν τις ομάδες τους ανεξάρτητα από το αν αγωνίζονται σε ομάδες της περιφέρειάς τους ή όχι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - Twitter: "Αυτό δεν είναι περιοβραχιόνιο αρχηγού άλλα ασθενή με πίεση" - Επικές ατάκες που θα σας γονατίσουν!

Αυτό που δεν αλλάζει είναι ο τρόπος επιλογής των παικτών. Θα επιλεγούν και πάλι 12 από την Ανατολή και 12 από τη Δύση. Η ψήφος του κοινού θα μετρά κατά 50% των παικτών κατά 25% και των media κατά 25% στην επιλογή των πέντε βασικών στις δύο περιφέρειες, ενώ τους επτά αναπληρωματικούς θα επιλέγουν οι προπονητές κάθε περιφέρειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το σκληρό αγώνισμα ασυλίας, ο άσχημος τραυματισμός του Αλεξάνδρου και οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση! (videos)

Με βάση το περσινό παράδειγμα, εκείνοι που ήταν πρώτοι σε ψήφους σε Ανατολή και Δύση και συνεπώς θα είχαν δικαίωμα επιλογής των παικτών ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Στεφ Κάρι αντίστοιχα.

Η ψηφοφορία για το All Star Game θα αρχίσει ανήμερα των Χριστουγέννων και μέχρι τότε το ΝΒΑ θα δώσει όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας. Υπενθυμίζεται πως το All Star Game θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στο Staples Center του Λος Άντζελες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share