Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Στο Α' Τοπικό Πρωτάθλημα Αθήνας ο Παναθηναϊκός!

27 Σεπτεμβρίου 2017 09:30
Σοκ: Στο Α' Τοπικό Πρωτάθλημα Αθήνας ο Παναθηναϊκός!

Πτωχεύει, υποβιβάζεται στο Α' Τοπικό της Αθήνας, ώστε να ξεχρεώσει και επιστρέφει απευθείας στη Β' Εθνική, με αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας ο ιστορικός Παναθηναϊκός; Αυτό υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Οτι ο Νικόλας Πατέρα και μέλη της Θύρας 13, επεξεργάζονται το συγκεκριμένο σχέδο σωτηρίας του ιστορικού συλλόγου, μέσω πτώχευσης και υποβιβασμού.

Ισως γι' αυτό το λόγο παρατηρείται το τελευταίο διάστημα ένας πόλεμος προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που έχει προσφερθεί να βάλει 20 εκατ. ευρώ για την σωτηρία της ομάδας και τον μη υποβιβασμό της.

Αίσθηση, τέλος, προκαλεί και το δημοσίευμα ιστοσελίδας, που κάνει ευθέως λόγο για στόχευση από την πλευρά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και των ανθρώπων που θέλουν την πτώχευση για να αποφύγουν χρέη και υποχρεώσεις, στο ΑΦΜ του Αχαρναϊκού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα 27 Σεπτεμβρίου του 1984 «έφυγε» ο μοναχικός Χρόνης Εξαρχάκος! - Η ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα του που πέθανε λίγο μετά...

Ποιο απ' όλα τα σενάρια έχει δόση αλήθειας, αν έχει και ποιο όχι, σίγουρα το γνωρίζει μόνο ο ίδιος ο Νικόλας Πατέρας και τα μέλη εκείνα της Θύρας 13 που εμφανίζονται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να τον ακολουθούν.

Προηγήθηκε η απόφαση Αλαφούζου να μπει τέλος και τυπικά τέλος στην χρηματοδότηση της ΠΑΕ και έγινε ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να τακτοποιηθεί καμία οικονομική οφειλή πριν τις 30 Σεπτεμβρίου όταν και θα γίνει ο πρώτος έλεγχος της UEFA.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα μπει σε καθεστώς επιτήρησης και εφόσον φανεί ασυνεπής και στη συνέχεια θα του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι 8 διάσημοι που πάνε Φιλιππίνες! Η συμμετοχή που δεν περίμενε κανείς και δεν γράφτηκε ποτέ! (video)

Παράλληλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς Γιάννη Αλαφούζου να πληρωθούν οι δόσεις των συμβολαίων των παικτών που είναι προγραμματισμένες για το τέλος Οκτωβρίου.

Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για υποχρεώσεις σε πρώην παίκτες και τους συλλόγους τους που έχουν διακανονιστεί. Αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα πως η μη καταβολή των δόσεων προς τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και στα αποδυτήρια των πρασίνων.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share