Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Eurobasket 2017: Σενάρια, θέσεις και προκρίσεις για τους δύο πρώτους ομίλους!

6 Σεπτεμβρίου 2017 09:03
Eurobasket 2017: Σενάρια, θέσεις και προκρίσεις για τους δύο πρώτους ομίλους!

Πέφτει σήμερα η αυλαία στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ σε πρώτο και δεύτερο όμιλο, που θα... διασταυρωθούν.

Στον πρώτο όμιλο Ελλάδα και Πολωνία διεκδικούν την τέταρτη και τελευταία θέση, με το νικητή να περνά και τον ηττημένο να... χαιρετά. Το Σλοβενία-Γαλλία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά. Με νίκη οι Σλοβένοι θα είναι πρώτοι και η Γαλλία λογικά θα πέσει τρίτη, αφού η Φινλανδία αναμένεται να κερδίσει την Ισλανδία και έτσι θα υπερτερεί των «τρικολόρ» στην ισοβαθμία. H Γαλλία για να είναι πρώτη θέλει νίκη με 3+ πόντους ή απλή νίκη αν η Φινλανδία χάσει από την Ισλανδία. Η δε Φινλανδία με νίκη της Γαλλίας με 4+ πόντους θα είναι δεύτερη στην τριπλή ισοβαθμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικές εξελίξεις: Σεξουαλικό έγκλημα η δολοφονία της δημοσιογράφου;

Στον δεύτερο όμιλο ο νικητής του Λιθουανία-Γερμανία θα πάρει την πρώτη θέση (και θα παίξει με το νικητή του Ελλάδα-Πολωνία στους «6»). Αν χάσει η Γερμανία είναι σίγουρα δεύτερη, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τη Λιθουανία, η οποία αν ηττηθεί και αργότερα νικήσει η Γεωργία την Ιταλία τότε θα... πέσει στην τρίτη θέση. Η Γεωργία αν χάσει και στη συνέχεια νικήσει η Ουκρανία το αδιάφορο Ισραήλ, τότε αποκλείεται καθώς θα μειονεκτούν στην ισοβαθμία με τους Ουκρανούς που θα είναι τέταρτοι. Η Ιταλία με νίκη θα είναι σίγουρα τρίτη, ενώ με ήττα τέταρτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλιοκαμένη και με περιττά κιλά από τις διακοπές: Οι πρώτες δηλώσεις και το άγχος της Ελένης Μενεγάκη κατά την επιστροφή της!

Α’ Όμιλος
Σλοβενία-Γαλλία 14:45 (ΕΡΤ2)

Ελλάδα-Πολωνία 17:30 (ΕΡΤ1)

Φινλανδία-Ισλανδία 20:45 (ΕΡΤ2)

Β’ Όμιλος

Γερμανία-Λιθουανία 14:45 (ΕΡΤ2)

Γεωργία-Ιταλία 17:30 (ΕΡΤ2)

Ισραήλ-Ουκρανία 20:45 (ΕΡΤ2)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share