Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κατερίνα Στεφανίδη: «Ο κόσμος μου δίνει δύναμη»!

12 Αυγούστου 2017 14:48
Κατερίνα Στεφανίδη: «Ο κόσμος μου δίνει δύναμη»!

Το «χρυσό κορίτσι» του ελληνικού αθλητισμού, Κατερίνα Στεφανίδη, βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα.

Την παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ, υποδέχτηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι γονείς της και από την πλευρά της Πολιτείας ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σήμερα η τελευταία κούρσα του Μπόλτ!


Φορώντας στο στήθος της το χρυσό μετάλλιο που κατάκτησε στο Παγκόσμιο Στίβου του Λονδίνου, η 27χρονη αθλήτρια μίλησε στους δημοσιογράφους και δεν έκρυψε τη δύναμη που της δίνει ο κόσμος:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κάνω τους Έλληνες περήφανους. Εισπράττω την αγάπη του κόσμου κι αυτό με βοηθά να φτάνω ακόμη πιο ψηλά».

Για τον επόμενο στόχο που έχει θέσει επισήμανε: «Με το που έρχεται το ένα καλό αντί να το χαρώ σκέφτομαι το επόμενο κατευθείαν. Σίγουρα σκεφτόμαστε το επόμενο και είναι αυτό με κρατάει "πεινασμένη" για τους επόμενους αγώνες. Έχοντας κατακτήσει το χρυσό σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμιο και ευρωπαϊκό θεωρώ θα ήταν δύσκολο να βρω και κίνητρο εάν δεν το εκανα αυτό».

Όσον αφορά τα Diamond League: «Στις 20 Αυγούστου θα πάω πίσω στην Αγγλία για να αγωνιστώ στο Μπέρμιγχαμ. Τρεις μέρες μετά θα αγωνιστώ στη Ζυρίχη το οποίο είναι ένα έξτρα γεγονός. Ολοκληρώνω τους αγώνες μου την 1η Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες για τον τελικό του Diamond League που θα είναι σαν ένα δεύτερο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπό έλεγχο, επιτέλους, οι πυρκαγιές στη νότιο Αλβανία!

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βασιλειάδης, αφού συνεχάρη την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, πρόσθεσε: «Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου. Η Πολιτεία θα κάνει πάντα ότι είναι δυνατό για να βοηθά τους αθλητές και τις αθλήτριες».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share