Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η στιγμή που η Κατερίνα Στεφανίδη στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια: Η γαλανόλευκη στο πιο ψηλό βάθρο! (video)

7 Αυγούστου 2017 21:10
Η στιγμή που η Κατερίνα Στεφανίδη στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια: Η γαλανόλευκη στο πιο ψηλό βάθρο! (video)

Χρειάστηκε να περιμένει μία ημέρα, για να πάρει στα χέρια της την επιβράβευση των κόπων της, αλλά η Κατερίνα Στεφανίδη κρατά πλέον το χρυσό μετάλλιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νόστιμοι και καλοκαιρινοί κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο!

Το βράδυ της Δευτέρας, μία ημέρα μετά τον θρίαμβό της στον τελικό του επί κοντώ, στη διοργάνωση που γίνεται στο Λονδίνο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και χάρη σε εκείνη ακούστηκε ο εθνικός μας ύμνος.

Χάρη στην εκπληκτική εμφάνισή της την Κυριακή το βράδυ- υπενθυμίζεται ότι «πέταξε» πάνω από τα 4,91 μ. για να σημειώσει πανελλήνιο ρεκόρ «σφραγίζοντας» τη νίκη της- η Στεφανίδη πρόσθεσε στη συλλογή της τον μοναδικό τίτλο που της έλειπε. Ηδη, είχε αναδειχθεί «χρυσή» Ολυμπιονίκης πέρυσι και πρωταθλήτρια Ευρώπης και πλέον κατέκτησε και... όλο τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύβοια: "Ακούσαμε έναν θόρυβο, γυρίσαμε και είδαμε την κοπέλα κάτω" - Τι λένε οι γείτονες της άτυχης 31χρονης!

Σημειώνεται πως είναι η μοναδική γυναίκα αθλήτρια στη χώρα μας που έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο και στις τρεις αυτές διοργανώσεις, κάτι που είχε πετύχει και ο Κώστας Κεντέρης.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share