Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ!

17 Ιουλίου 2017 15:33
Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συνεχίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς οι Σπερς και ο Πόποβιτς δείχνουν να μην τον έχουν στα πλάνα για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο Μιλουτίνοφ τέλειωσε με εξαιρετικό τρόπο την σεζόν, αφού ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και έδειξε πως είναι έτοιμος να ηγηθεί της «ερυθρόλευκης» frontline από τη νέα χρονιά. Ωστόσο, οι Σαν Αντόνιο Σπερς παραμόνευαν και στον Ολυμπιακό υπήρχε ο «φόβος» πως ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα μπορούσε να τον «αρπάξει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To φαντασμαγορικό World Party του... Survivor: Χαμός στα νησιά του Αιγαίου από Διάσημους και Μαχητές! Πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Τελικά, όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και πως ο 23χρονος σέντερ θα βρίσκεται στο λιμάνι για τρίτη διαδοχική χρονιά. Μόνο μία τεράστια ανατροπή μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα μέχρι τις 20/7 που λήγει η διορία για το NBA out.

Έτσι, ο Ολυμπιακός πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να αναζητήσει άλλον ψηλό, όπως συνέβη μετά την αποχώρηση του Κεμ Μπιρτς. Ο Μιλουτίνοφ, μαζί με τους Πρίντεζη, Τιλί, ΜακΛίν και Μπόγρη θα συνθέσουν το «κάδρο» για τη ρακέτα των «ερυθρολεύκων».

Tην σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε 5.8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 0.9 κοψίματα ανά αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στην Euroleague μέτρησε 4.4 πόντους και 3.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share