Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χιλιάδες οπαδοί του Αγιαξ έξω από το σπίτι του Αμπντελχάκ Νουρί! - Σκηνές που προκαλούν ανατριχίλα

15 Ιουλίου 2017 15:18
Χιλιάδες οπαδοί του Αγιαξ έξω από το σπίτι του Αμπντελχάκ Νουρί! - Σκηνές που προκαλούν ανατριχίλα

Θλίψη σε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη προκάλεσαν τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του Αμπντελχάκ Νουρί.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός κατέρρευσε κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα μεταξύ του Άγιαξ και της Βέρντερ Βρέμης και χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Παρά την αρχική αισιοδοξία, η ενημέρωση του Άγιαξ το μεσημέρι της Πέμπτης (13/07) "πάγωσε" τους πάντες, αφού έγινε γνωστό πως ο Νουρί υποφέρει από σοβαρή και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Αυτό σημαίνει, προφανώς, πως η καριέρα του ολοκληρώνεται άδοξα, ενώ ο ίδιος αναμένεται να έχει σημαντικές δυσκολίες στη συνέχεια της ζωής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο θέαμα: Δελφίνια έκαναν την εμφάνιση τους στην παραλία της Ακράτας και προκάλεσαν ταραχή! (Video)

Με αφορμή το τραγικό γεγονός, χιλιάδες φίλοι του "Αίαντα" βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (14/07) έξω απ' το σπίτι του, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της οικογένειάς του σ' αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

Οι φίλαθλοι της ολλανδικής ομάδας φώναξαν συνθήματα, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν ο πατέρας και ο αδερφός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν ένα εφιαλτικό Αύγουστο σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη!

Ο πρώτος βγήκε στο δρόμο κι ευχαρίστησε, με δάκρυα στα μάτια, τους φιλάθλους για την στήριξη, ενώ την ίδια ώρα ο δεύτερος βρισκόταν στο παράθυρο του σπιτιού τους, κάνοντας προσευχές για τον άτυχο αδερφό του.

Πέρα απ' τους φιλάθλους, στο σπίτι του Νουρί βρέθηκαν κι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ, οι οποίοι, όπως είναι λογικό, βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share