Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λουτσιάνο: «Ήρθα σε έναν σύλλογο με παγκόσμια ιστορία» (video)

15 Ιουλίου 2017 14:45
Λουτσιάνο: «Ήρθα σε έναν σύλλογο με παγκόσμια ιστορία» (video)

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Λουτσιάνο προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και το SDNA υποδέχθηκε τον Βραζιλιάνο στο «Ελ. Βενιζέλος».

Παναθηναϊκός έκανε το deal με την Κορίνθιανς και ο Λουτσιάνο μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσει και να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ποιες περιοχές θα ρίξει καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά;

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 00:47 τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/7) με πτήση από την Ζυρίχη, ενώ στο ίδιο αεροπλάνο βρισκόταν και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος, ο οποίος είχε βρεθεί στη Νιόν για την κλήρωση του Εuropa League.

Ο Λουτσιάνο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, λέγοντας αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Βλέπω πολύ κόσμο που ήρθε να με υποδεχθεί και ελπίζω να κάνω μια καλή αρχή. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος με παγκόσμια ιστορία και εύχομαι και εγώ να μπορέσω να γίνω μέρος της ιστορίας. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω τη δουλειά μου και την προπόνηση, προκειμένου να ενταχθώ στην ομάδα για τα ματς που έρχονται».

Για το ποια θέση του αρέσει περισσότερο: «Σαν βασικός επιθετικός. Εκεί με τοποθέτησε ο προπονητής της Εθνικής μας. Εκεί πιστεύω μπορώ να πετύχω πολλά γκολ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο φθηνό ελληνικό νησί της Ελλάδας για καλοκαιρινές διακοπές! Για διαμονή 5 ημερών δίνεις από 160€ ως 250€ το πολύ!

Για τη συνομιλία που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Είπαμε διάφορα πράγματα. Μου παρουσίασε το πρότζεκτ της ομάδας και εγώ θα δείξω από εδώ και πέρα στον αγωνιστικό χώρο τι μπορώ να κάνω».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share