Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μέσι και... τέζα! Καθάρισε την Ρεάλ στο κλάσικο η Μπάρτσα με buzzer beater! (video)

24 Απριλίου 2017 07:15
Μέσι και... τέζα! Καθάρισε την Ρεάλ στο κλάσικο η Μπάρτσα με buzzer beater! (video)

Σε ένα τρομερό clasico, από τα καλύτερα των τελευταίων ετών, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έδωσαν μία πραγματική «τιτανομαχία», αλλά… τιτάνας ήταν και πάλι αυτός: Ο Λιονέλ Μέσι!

Με τον Αργεντινό να σκοράρει στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων με απίθανη πλασεδιά, οι Καταλανοί… τάβλιασαν τους Μαδριλένους και με το 3-2 τούς «έπιασαν» στην κορυφή, μπαίνοντας, πλέον, έστω και με παιχνίδι περισσότερο, για τα καλά στο… κόλπο του τίτλου στην Ισπανία!

Νωρίτερα, είχαμε δει εξίσου μυθικά πράγματα, με τον Χάμες Ροντρίγκες να «γράφει» στο 85' το 2-2, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς και ενώ η «βασίλισσα» έπαιζε με δέκα από το 77', λόγω της -σωστής- αποβολής του Σέρχιο Ράμος για το εγκληματικό τάκλιν του πάνω στον Λίο. Ο τελευταίος, είχε ισοφαρίσει το γκολ του Κασεμίρο (28') στο 33', ενώ ο Ράκιτιτς έφερε «τούμπα» τους γηπεδούχους, με το «τούβλο» του στο 73', σε ένα απίστευτο ντέρμπι!

Πάντως, αν δεν «χτυπούσε» ο Μέσι στο τέλος, MPV της αναμέτρησης θα ήταν -ασυζητητί- ο ανεπανάληπτος Κέιλορ Νάβας, ο οποίος έκανε μεγάλες αποκρούσεις, με τον Τερ Στέγκεν, επίσης, όμως, στην άλλη μεριά, να παθαίνει… Νόιερ, κατεβάζοντας και αυτός… ρολά!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Κασεμίρο (70' Κόβατσιτς), Κρόος, Μόντριτς, Μπέιλ (39' Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (82' Χάμες Ροντρίγκες)

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Σέρζι Ρομπέρτο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Λουίς Σουάρες, Αλκάθερ (70' Αντρέ Γκόμες).


 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share