Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Euroleague: Ήττα - σοκ για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ!

22 Απριλίου 2017 09:20
Euroleague: Ήττα - σοκ για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ!

Έχει μεγάλη… ανηφόρα ο δρόμος για την Πόλη!

Ο Ολυμπιακός τα έκανε… θάλασσα στα τελευταία λεπτά και γνώρισε την ήττα 73-71 από την Αναντολού Εφές, με αποτέλεσμα να θέλει πλέον τουλάχιστον μία νίκη στα δύο ματς που ακολουθούν, προκειμένου να μείνει «ζωντανός» για το Final Four, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης (26/4) στο «Αμπντί Ιπεκτσί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνα σοκ: Η τελευταία φωτογραφία του Στάθη Ψάλτη πριν "φύγει" από την ζωή που έχει "παγώσει'" το διαδίκτυο!

Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει πολύ στο παιχνίδι, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να πηγαίνουν στο +7, στα πέντε λεπτά πριν τη λήξη. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και έπειτα… άδειασαν με τους Τούρκους να βγάζουν ενέργεια και να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Πρίντεζης έβαλε ξανά τους Πειραιώτες μπροστά (71-69) στα 1:34'' πριν το τέλος, αλλά οι δύο χαμένες βολές του σε συνδυασμό με το 0-4 των φιλοξενούμενων, έφεραν την ήττα, ενώ ο Γκριν αστόχησε στο τρίποντο της νίκης.

Οι αρχηγοί που είχαν 20 πόντους ο καθένας ήταν και κορυφαίοι των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι στερήθηκαν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο τον Μιλουτίνοφ ύστερα από μία γονατιά που δέχθηκε, με τους Ντάνστον και Χάνεϊκατ να κάνουν μεγάλη ζημιά από την άλλη για την Εφές, με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share