Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όνειρο ήτανε...

21 Απριλίου 2017 07:59
Όνειρο ήτανε...

Σβήνει το… όνειρο του Final Four για τον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» διεκδίκησαν τη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, όμως τα κρίσιμα λάθη στο τέλος, καθώς και οι εξαιρετικοί Μπογκντάνοβιτς-Ούντο τους τη στέρησαν (80-75) και πλέον κυνηγούν ένα θαύμα, αφού καλούνται να κάνουν το 2-2 στη σειρά, μέσα στην Πόλη.

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς είχε το προβάδισμα σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τον Εξάστερο να κάνει την αντεπίθεσή του στην τέταρτη περίοδο και να περνά ξανά μπροστά μέχρι τα μισά, προτού πάθει ένα μίνι μπλακ άουτ και δώσει την ευκαιρία στους Τούρκους να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα. Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του Πασκουάλ πλησίασαν για άλλη μία φορά, αλλά στα κρίσιμα σημεία τα «θαλάσσωσαν» και έτσι γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους στο ΟΑΚΑ, που ήταν κατάμεστο.

Τρομακτική εμφάνιση έκαναν οι Μπογκντάνοβιτς και Ούντο για τους πρωταθλητές Τουρκίας, με τον Σέρβο γκαρντ να είχε 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ και τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ να προσθέτει 22 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Από το «τριφύλλι» ξεχώρισε ο Τζέιμς με 22 πόντους, με τους Σίνγκλετον και Μπουρούση να είχαν 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα γίνει στην «Ulker Sports Arena» την προσεχή Τρίτη (25/4).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share